Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΙΑ ΔΡΟΣΙΑ... ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΓΩΝΙΑ

Παγωμένοι οι λιγοστοί φίλαθλοι του ΑΟΧ μετά το σφύριγμα της λήξης του σημερινού παιχνιδιού που είδαν τον ΑΠΚΟ Δροσιάς να κερδίζει τον ΑΟ Χαλκίς με σκορ 0-1. Οι νερατζούρρι μετά από 11 συνεχόμενες νίκες αλλά και την ισοπαλία που είχε με τον Ταμυναικό, έκανε την πρώτη της ήττα και μάλιστα στην έδρα της.
Πολύ κακή η ομάδα αγωνιστικά αλλά και λίγοι οι φίλαθλοι στις εξέδρες αφού περίπου 100 άτομα ήταν σήμερα στο στάδιο και 30 από αυτούς φίλαθλοι της Δροσιάς. Η σφαλιάρα από τον Όλυμπο δεν ήταν δυνατή αφού εκεί ο ΑΟΧ είχε πάρει την νίκη. Έτσι λοιπόν σήμερα υποτίμησε τον αντίπαλο και έκανε μία χειρότερη παρουσία από αυτήν στην Γυμνού.
Παρόλα αυτά θα πρέπει παίχτες και προπονητής να δουν τι ήταν αυτό που έφταιγε και να το διορθώσουν ώστε να είναι έτοιμη από το νέο έτος.
Ο ΑΟ Χαλκίς, ασχέτως από τα αυριανά αποτελέσματα, τερμάτισε πρώτος για το 2009. Το πρωτάθλημα όμως δεν έχει τελειώσει. Κανείς να μην περιμένει την άνοδο αλλά να την διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο.
Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 4-1-2010 όπου ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στην Βόρειο Εύβοια για να αντιμετωπίσει τους Ωρεούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχή του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον παλαίμαχο παίχτη της ομάδας Νίκο Εμμανουηλίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Η μέρα των διπλών ήταν σήμερα όπου και οι 3 ομάδες της Χαλκίδας έχασαν στην έδρα τους. Η Προποντίδα έχασε 1-2 από την Νέα Αρτάκη και ο ΠΑΟ Κανήθου έχασε 0-1 από τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ