Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΕΧΑΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Πολύτιμους βαθμούς έχασε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στο βασιλικό, αφού δεν κατάφερε να νικήσει και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 με τον Λήλα. Η Χαλκίδα ήταν ο κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά το αποτέλεσμα τους αδίκησε αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν.
Στο πρώτο ημίχρονο η Χαλκίδα είχε την απόλυτη υπεροχή του παιχνιδιού αλλά το σκορ για το πρώτο 45λεπτο έληξε 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Χαλκίδα μπήκε πάλι δυναμικά και κατάφερε να σκοράρει πρώτη στο 75' με σκόρερ τον Μπόκαρη ο οποίος το πανηγύρισε μπροστά στην εξέδρα των φανατικών της Χαλκίδας. Όμως 2 λεπτά μετά ο Λήλας ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ τον Ταυταρίδη.
Παρά την βροχή σήμερα στο γήπεδο βρέθηκαν 250 άτομα από τα οποία οι 100 ήταν φίλαθλοι της Χαλκίδας.
Η διοίκηση του Λήλα έκανε τα πάντα για την φιλοξενία μας παρά το ότι στην αρχή κάποιοι δεν ήθελαν να μπουν τα πανό και οι σημαίες. Στο βέβαια ημίχρονο έγιναν μικροεπεισόδια από ανεγκέφαλους φιλάθλους το Λήλα οι οποίοι πέταξαν πέτρες σε φιλάθλους της Χαλκίδας που απλά ήρθαν στην Καντίνα να πάρουν νερό. Δυστυχώς οι πέτρες πέτυχαν δικό μας φίλαθλο τραυματίζοντας τον. Στο γκολ του Λήλα πάλι κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι του Βασιλικού πέταξαν πυρσούς στον πάγκο της Χαλκίδας.
Η διαφορά μειώθηκε στους 3 βαθμούς αφού η Κύμη κέρδισε στην έδρα της την Προποντίδα με 2-0. Το πρωτάθλημα έχει γίνει θρίλερ και η Χαλκίδα πλέον πρέπει να σκέφτεται μόνο την νίκη σε κάθε αγώνα.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Χαλκίς θα ταξιδέψει στο Αυλωνάρι όπου και θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Στον πρώτο γύρο οι νερατζούρρι είχαν κερδίσει με 3-0 αλλά τώρα το Αυλωνάρι παίζει και για την σωτηρία του μετά την ήττα του στην Ερέτρια με 2-1 από τον Απόλλων.

Τα άλλα αποτελέσματα:
Σάββατο 13-3

Ολυμπιακό Χαλκίδος 1-0 Ευβοϊκός Αγ. Νικολάου
Ταμυναϊκός 2-1 Όλυμπος Γυμνού
ΑΠΚΟ Δροσιάς 0-1 Νέα Αρτάκη
Κυριακή 14-3
Κύμη 2-0 Προποντίδα
Απόλλων Ερέτριας 2-1 Αυλωνάρι
Ωρεοί 2-0 ΠΑΟ Κανήθου
Ένωση Διρφύων 3-2 Κονίστρες


Δείτε το βίντεο από τον σημερινό αγώνα Λήλας - Χαλκίδα

Βρείτε περισσότερα βίντεο σαν αυτό στο evianews