Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, 3-1 Ο ΑΟΧ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΝΗΘΟΥ

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Χαλκίς καθώς πρίν από λίγο επεβλήθη με 3-1 του ουραγού ΠΑΟ Κανήθου, στο Στάδιο της Χαλκίδας, διατηρώντας την πρώτη θέση. Πολλά πράγματα είχαν αλλάξει από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Πρωτίστως στη θέση του Μιχάλη Βλάχου στον πάγκο της ομάδας κάθονταν οι Δάσκος και Γιακόβλεβιτς. Επίσης επιχειρήθηκε ένα πρωτοφανές για την ομάδα rotation σε παίκτες και σε θέσεις, καθώς είδαμε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τον (θετικότατο) Βαγγέλη Σολογιάννη κάτω από τα γκολπόστ αλλά και τον Γιώργο Μάνεση σε ρόλο κεντρικού μέσου. 
Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Χαλκίδας επεδώθη σε ένα ρεσιτάλ αστοχίας. Καραχάλιος και Βεζυρτζόγλου δεν μπόρεσαν σε πολλές περιπτώσεις να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα της Κανήθου. Παρά το δυνατό ξεκίνημα αλλά και τις πολλές φάσεις δεν ήρθε το γκόλ και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με λευκή ισοπαλία.
Στο δεύτερο μέρος ήρθανε τα πάνω κάτω. Ο ΠΑΟΚ επιχείρησε επιτυχώς να βγει από το καβούκι του, εκμεταλλευόμενος και την προώθηση πολλών αμυντικογενών παικτών των Νερατζούρι, και τελικά ανοιξε το σκόρ παγώνοντας το γήπεδο, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση όταν ο Σάλεμ πλάσαρε σε τετ α τετ τον Σουλογιάννη στο 50'. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, και στην επόμενη φάση, στο 51', ο Μάριος Καραχάλιος με πλασέ εκτός περιοχής ισοφάρισε ενώ τρία λεπτά μετά, στο 54', ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι, όταν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε χέρι προσπαθώντας να αποσοβήσει πάνω στη γραμμή κεφαλιά του Μπακρή. Ο Γιώργος Μάνεσης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι γυρίζοντας τούμπα το ματς. Το σκόρ για την ομάδα της Χαλκίδας, έκλεισε με ατομική προσπάθεια ο Μάριος Καραχάλιος στο 68', εκμεταλλευόμενος αμυντικά κενά των φιλοξενουμένων.
Περίπου 150 άτομα βρέθηκαν στις εξέδρες του Σταδίου ενισχύοντας την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. 
Πλέον ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τη Νέα Αρτάκη την μεθεπόμενη εβδομάδα λόγω της διακοπής για την Πασχαλινή περίοδο. Η Νέα Αρτάκη σήμερα έχασε από τον Απόλλων Ερέτριας με 1-0. Μέχρι τότε οι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς, έχουνε την ευκαιρία να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο ενόψει των πέντε τελευταίων, πολυ κρίσιμων αγωνιστικών.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Απόλλων Ερέτριας 1-0 Νέα Αρτάκη
Λήλας Βασιλικού 1-0 Προποντίδα
Αυλωνάρι 2-0 Κονίστρες

Δείτε το βίντεο του αγώνα ΑΟ Χαλκίς - ΠΑΟ Κανήθου με τις καλύτερες φάσεις: