Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

1 ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Ακριβώς 1 χρονο πριν, δημοσιεύθηκε η πρώτη μας ανάρτηση που σας καλωσορίζαμε στο blog μας. Το blog των φιλάθλων της Χαλκίδας. Κάναμε αυτή την αρχή για την αγαπημένη μας ομάδα. Την ομάδα της πόλης μας. Παρά τα πέτρινα της χρόνια εμείς ήμασταν εκεί και θεωρήσαμε σωστό την δημιουργία ενός ιστοτόπου στο οποίος θα γράφουμε και θα ενημερώνουμε μόνο για την Χαλκίδα. Μέσα από εδώ θυμίσαμε στους παλιούς αλλά και γνωρίσαμε στους νέους μια Χαλκίδα που στο παρελθόν μας έκανε περήφανη.
Φέτος ακολουθήσαμε την Χαλκίδα παντού, σε όλα τα αθλήματα και για 1 χρόνο ενημερωνόσασταν έγκαιρα για όλα τα νέα της Χαλκίδας μόνο από εδώ. Σήμερα κλείνουμε 1 χρόνο και φυσικά εμείς θα συνεχίσουμε και καλύτερα για την έγκυρη ενημέρωση πάνω σε όλες τις ομάδες των αθλημάτων που εκπροσωπούν την Χαλκίδα.


Αρχίσαμε να μαζεύαμε κομμάτια της ιστορία της όπως φωτογραφίες και παλιά κείμενα. Ενημερώναμε στους αναγνώστες μας τα πάντα για τους αγώνες όχι μόνο του ΑΟ Χαλκίς αλλά και στα άλλα αθλήματα όπως βόλλεϊ και μπάσκετ (ΑΓΕΧ), γυναικείο ποδόσφαιρο (Αβαντίδες), πόλο (ΝΟΧ) και χόκεϊ, τους Άβαντες, μία ομάδα που την προηγούμενη δεκαετία είχε έδρα την Χαλκίδα. Εδώ γνωριστήκαμε φίλαθλοι, αρχίσαμε να μαζευόμαστε, να ψάχνουμε ιδέες και να να ξεκινάμε διαδικασίες για τον σύνδεσμο φιλάθλων. Τέλος φυσικά με την βοήθεια κάποιων δημιουργήσαμε και της δικιά μας οπαδική ραδιοφωνική εκπομπή.
Φυσικά όλα αυτά έγινε και με την βοήθεια της ομάδας μας του ΑΟ Χαλκίς η οποία έθεσε στόχο την άνοδο στην Δ' Εθνική και τον πέτυχε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Εμείς ήμασταν δίπλα σας στην ενημέρωση και πιστεύω ότι τα καταφέραμε όσο μπορούσαμε. Φυσικά θα προσπαθήσουμε τα επόμενα χρόνια να γίνουμε καλύτεροι και να μοιραζόμαστε χαρές και λύπες μαζί σας.

Ανασκόπηση χρονιας:
Ποδόσφαιρο (ΑΟ Χαλκίς)
Η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς συμμετέχοντας στο Α΄ τοπικό Ευβοίας, κέρδισε την άνοδο στην Δ' Εθνική κατηγορίας και υπόσχεται στον κόσμο της Χαλκίδας ότι η ομάδα θα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Εκεί που της αξίζει.
Μπάσκετ (ΑΓΕΧ, ΑΕΕΠ, ΓΣΧ)
Η ΑΓΕ Χαλκίδας η οποία είναι και η αντιπροσωπευτική ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, έκανε φέτος την χειρότερη πορεία της και υποβιβάστηκε από την Γ' Εθνική, στο τοπικό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΣΕ. Καλύτερα τα πράγματα για την Έξω Παναγίτσα που τερμάτισε 6η στην Γ' Εθνική και για τον Γυμναστικό Χαλκίδας ο οποίος πήρε το πρωτάθλημα στην Α' ΕΣΚΑΣΕ και ανέβηκε στην Γ' Εθνική.
Γυναικείο Ποδόσφαιρο (Αβαντίδες)
Πολύ καλή πορεία για τα κορίτσια που αντιπροσωπεύουν την Χαλκίδα στην μεγάλη κατηγορία της Α' Εθνικής. Τερμάτισαν 5ες στον νότιο όμιλο πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση.
Βόλλες (ΑΓΕΧ)
Στο βόλλεϊ, η αντρική και η γυναικεία ομάδα βόλλεϊ της ΑΓΕΧ παρέμειναν στην Α' ΕΣΠΑΑΑ.
Πόλο (ΝΟΧ)
Ο κάποτε Ευρωπαίος ΝΟΧ είναι κι αυτός εγκλωβισμένος στα πέτρινα του χρόνια. Φέτος εξασφάλισε την παραμονή του στην Β' Εθνική κατηγορία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους:
Ηλία Θαλάσση (evia-halkida.blogspot.com)
Τόλη Νίκο και Εύριπο 90fm (tolisnikosgoal.blogspot.com)
Απόστολο Αποστολίδη και την Αθλητική Εύβοια (evoiasports.blogspot.com)
Δυνατά Αθλητικά και το ράδιο Εύβοια (dinataathlitika.blogspot.com)
Γιώργο Κουτσελίνη (www.evianews.com)
www.aoxalkisfc.gr
Γιάννη Ιωάννου (www.avanteshockey.com)
και πολλούς άλλους που μας βοήθησαν στο blog αυτό.

1 χρόνο τώρα ήμασταν μαζί σας στην ενημέρωση, στα ρεπορτάζ, στα σχόλια, στην ανακοινώσεις, στην πορεία των ομάδων και του Σ.Φ.Χ. Να υπενθυμίσουμε πως δεν είμαστε δημοσιογράφοι αλλά φίλαθλοι της Χαλκίδας. Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες μας που μας διάβαζαν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Με εκτίμηση
η συντακτική ομάδα του www.chalkidafans.tk