Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

"Γεια σας! Είμαστε από την Βόρεια Εύβοια. Αγαπάμε την Χαλκίδα και όσο μπορούμε την στηρίζουμε. Επειδή εμείς μένουμε μακριά απ την Χαλκίδα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματά. Εσείς που είστε εκεί, οι οπαδοί της Χαλκίδας, προσπαθήστε όσο καλύτερά γίνετε να την στηρίξετε και μια μέρα να πανηγυρίζουμε την άνοδο μας στην Α' Εθνική .
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Καλά τόσοι πλουσίου υπάρχουν στην Χαλκίδα δεν μπορεί ένα να βοηθήσει την ομάδα της πόλης του;"

Αγαπητέ φίλε.
Αν οι πλούσιοι της Χαλκίδας βοηθούσαν τον ΑΟ Χαλκίς, δεν θα είχε φτάσει αυτή η ομάδα στο τοπικό. Οι δήθεν τοπικιστές πλούσιοι Χαλκιδέοι, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να αγοράζουν διαρκείας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ποτέ δεν ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό της πόλης τους. Γι αυτό και οι ομάδα διαλύθηκε από ξένους το 2004 (Κορλός και Πολυκράτης). Γιατί κανένας εύπορος Χαλκιδέος δεν θέλησε να επενδύσει στην ομάδα της πόλης του. Παρόλα αυτά κάποια άτομα έσωσαν τον ΑΟ Χαλκίς από βέβαιη διάλυση, όσο μπορούσαν οικονομικά. Πέρσι έγινε μία πολύ καλή κίνηση από Ευβοιώτες επιχειρηματίες και ανέβασαν τον ΑΟ Χαλκίς στην Δ' Εθνική. Αυτό είναι θετικό γιατί αυτοί οι άνθρωποι οραματίζονται έναν μεγάλο ΑΟ Χαλκίς. Μακάρι να τα καταφέρουν αλλά από εκεί και πέρα, μία επερχόμενη άνοδος της Χαλκίδας στην Γ' Εθνική, θα χρειαστεί κι άλλους επενδυτές.
Μια από τις σημαντικές κινήσεις είναι η δημιουργία Συνδέσμου από τους φιλάθλους. Με αυτή την κίνηση δίνεται η ευκαιρία να συσπειρωθεί ο κόσμος της Χαλκίδας.
Φυσικά όμως κι εσείς μπορείτε να κάνετε πράγματα για τον ΑΟ Χαλκίς, γιατί δεν είναι μόνο ομάδα της Χαλκίδας, αλλά όλης της Εύβοιας. Σίγουρα η απόσταση είναι μεγάλη αλλά πιστεύω πως μία Κυριακάτικη εκδρομή στην Χαλκίδα, μπορεί να συνδυάσει και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και φυσικά αν είστε πολλοί, μπορείτε να έρχεστε οργανωμένα. Η Χαλκίδα με τέτοιον κόσμο δεν φοβάται κανέναν.