Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΟΧ

Ο Βλάσης Μπόκαρης αναδείχτηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, από τους φιλάθλους της Χαλκίδας, στην ψηφοφορία που έγινε στο blog μας, με 30%. Με μεγάλη διαφορά από τους άλλους ο 32χρονος αμυντικός θεωρήθηκε από τους φιλάθλους ότι ήταν ο καλύτερος φετινός ποδοσφαιριστής. Την δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γρηγόρης Μαυρίδης με 15,5% και την τρίτη θέση ο Σάκης Τσούτης με 11%, πολύ κοντά με Μόνο και Βεζιρτζόγλου. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον καλύτερο φετινό ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαλκίς, από τους φιλάθλους της Χαλκίδας.

1. ΒΛΑΣΗΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ (30%)

Η κολόνα της ομάδας. Δίκαια του αξίζει ο τίτλος του καλύτερου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαλκίς. Ο αμυντικός της Χαλκίδας, ο οποίος αγαπάει την ομάδα και φέτος τα έδωσε όλα.

2. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ (15,5%)

Αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους φετινούς ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς. Ο 33χρονος έμπειρος μέσος βοήθησε πολύ την ομάδα της Χαλκίδας και φάνηκε πως ήταν μία καλή μεταγραφή της Χαλκίδας αλλά και μία μεγάλη απώλεια της Κύμης, από όπου και ήρθε.

3. ΣΑΚΗΣ ΤΣΟΥΤΗΣ (11%)

Η μεγάλη εμπειρία του αρχηγού της Χαλκίδας ήταν ένα μεγάλο όπλο του ΑΟ Χαλκίς. Ήταν αχτύπητο αμυντικό δίδυμο με τον Βλάση Μπόκαρη και φυσικά αυτό φάνηκε και από τα 13 γκολ που δέχτηκαν οι νερατζούροι σε όλο το πρωτάθλημα.

4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΟΣ (10%)

Ο 21χρονος πορτιέρο του ΑΟ Χαλκίς ήταν και ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος. Δέχτηκε μόνο 12 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα και φυσικά έχει πολύ μέλλον ακόμα.

5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ (9%)

Το βαρύ πυροβολικό του ΑΟ Χαλκίς. Ο 21χρονος επιθετικός, δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και πρώτος σκόρερ του ΑΟ Χαλκίς με 25 γκολ αναμφισβήτητα ήταν ένας από τους καλύτερους παίχτες.

6. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ (7%)

Ο Γιώργος Μάνεσης με την εμπειρία, με την κλάση του, με την ψυχραιμία του σε κρίσιμες στιγμές και φυσικά με την αγάπη του για την ομάδα είναι κι αυτός ένας από τους καλύτερους φετινούς ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς.

7. ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΣ (5%)

Με την μεγάλη του εμπειρία από Α' και Β΄Εθνική, ήταν μία πολύ καλή φετινή μεταγραφή του ΑΟ Χαλκίς. Ο 36χρονος μέσος, έκανε ότι χρειάστηκε για να κατακτήσει ο ΑΟ Χαλκίς το πρωτάθλημα.

8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ (4,5%)

Μεγάλη μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον ΑΟ Χαλκίς. Ο 35χρονος μέσος με εμπειρία στην Α' Εθνική, μπορεί να αγωνίστηκε μισό χρόνο στον ΑΟ Χαλκίς αλλά έκανε φοβερή δουλειά. Αν ήταν από την αρχή, ίσως ήταν και πιο ψηλά στην ψηφοφορία.

9. ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ (3,5%)

Ο 29χρονος αμυντικός με εμπειρία σε Δ' και Γ' Εθνική έφυγε από τον ΠΑΟΝΕ και ήρθε σε μία ομάδα που αγαπάει, τον ΑΟ Χαλκίς, για να κερδίσει την άνοδο στην Δ' Εθνική. Φυσικά τα κατάφερε και ήταν και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας.

10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΚΡΗΣ - ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ (από 1,5%)

Οι 3 μικροί του ΑΟ Χαλκίς έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο και εκτιμήθηκαν από το κοινό. Ο 18χρονος μέσος Γιώργος Αγγελάτος με 2 γκολ, αγωνίστηκε και στην Μικτή Ευβοίας, ο 19χρονος μέσος Βασίλης Μπακρής με 8 γκολ και ο 22χρονος επιθετικός Μάριος Καραχάλιος με 8 γκολ ψηφίστηκαν και αυτοί από τους καλύτερους φετινούς ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χαλκίς.