Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΧ

Κρίμα! Ένα μεγάλο κρίμα γι αυτή την ομάδα που τελικά αφέθηκε στα χέρια του Νίκου Σταμέλου και καταστράφηκε. Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως είχαν κανονιστεί στην αρχή αφού τα χρέη του Σταμέλου δεν μπορούσαν να καλυφθούν από τους ανθρώπους του Γυμναστικού Χαλκίδος.
Η ΑΓΕΧ δεν θα κατέβει ούτε στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά τα υπόλοιπα τμήματα πέρα του αντρικού μπάσκετ (ακαδημίες, γυναικεία τμήματα, αλλά και βόλεϊ) , θα παραμείνουν ως έχουν. Ο Γυμναστικός Χαλκίδας το μόνο που κατάφερε, είναι να συνεργαστεί με την ΑΓΕΧ, ενσωματώνοντας 7 παίχτες της στο ρόστερ του.

Είναι κρίμα γιατί η ΑΓΕΧ πέρσι διασύρθηκε, για να κρατηθεί ζωντανή αλλά παρόλα αυτά τα χρέη ήταν πολλά και ο Νίκος Σταμέλος, κατάφερε να δώσει ένα τέλος στην πιο ιστορική ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας, της Εύβοιας αλλά και της Στερεάς Ελλάδας. Ντροπή στον Νίκο Σταμέλο, στην δημοτική αρχή, και σε όσους ευθύνονται γι αυτό τον αποτροπιασμό της διάλυσης. Όπως στο ποδόσφαιρο και στο πόλο, ήρθε και η σειρά στο μπάσκετ. Έχει γεμίσει η Χαλκίδα με ανίκανους και λαμόγια. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Τώρα δεν ξέρουμε πιο θα είναι το επόμενο βήμα. Τα τμήματα έμειναν, το όνομα έμεινε. Αυτό που μένει είναι να ελπίσουμε κάτι για το μέλλον και να πιστέψουμε ότι η απουσία της ΑΓΕΧ στο πανελλήνιο αντρικό μπάσκετ δεν θα κρατήσει για πάντα.