Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

Νικηφόρο το πρώτο τέστ που έδωσε ο ΑΟ Χαλκίδας, επι Ευβοικού εδάφους, προ ολίγου στο γήπεδο του Μπουρτζίου με αντίπαλο τον Ευβοικό Αγ. Νικολάου. Οι Νερατζούρι επικράτησαν με 4-3 των αντιπάλων τους, σε ενα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και πολλά γκόλ.
Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 1', ο Δημητρης Βεζυρτζόγλου ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο την πάσα του νεαρού Κοτρώζου και προ κενής εστίας σκόραρε. Ο ΑΟΧ διπλασίασε τα τερματά του με τον Βεζυρτζόγλου να σκοράρει ξανά στο 12ο λεπτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ επειτα απο ανατροπή του Κοτρώζου.
Ο Ευβοικός αντέδρασε γρήγορα και μείωσε με τον Μπασινά στο 18ο λεπτό σε 1-2, με σούτ εκτός περιοχής που βρήκε τον Μπαρόλα εκτός θέσης. Εκτός θέσης όμως συνελήφθη και ο Τζαβάρας, ο γκολκίπερ των αντιπάλων στο 27ο λεπτό με αποτέλεσμα ο Γκάβαλης να τον κρεμάσει για το 1-3.
Στο β' μέρος ο Γιώργος Ποδαράς άλλαξε όλη την ενδεκάδα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί ο ρυθμός του παιχνιδιού, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ευβοικός και στο 54' μείωσε με πέναλτυ. Ο ΑΟΧ βρήκε τα πατήματα του και απάντησε στο 61ο λεπτό με τον Μαστρογιάννη να πετυχαίνει το πρώτο του γκόλ με τα γαλανόμαυρα, εκτελώντας τον Τζαβάρα με σούτ εντός περιοχής.
Το σκόρ έκλεισε στο 65ο λεπτό, όταν απο μια καραμπόλα εντός της περιοχής της Χαλκίδας η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Μυτακίδη και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 3-4.
Συμπεράσματα δυσκολα βγαινουν καθώς ο Γιώργος Ποδαράς χρησιμοποίησε ολους τους παίκτες που είχε στη διαθεσή του. Πάντως ακόμα και υπο αυτές τις συνθήκες οι λιγοστοί ποδοσφαιρόφιλοι που βρεθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου απόλαυσαν θέαμα και ενα μέρος των δυνατοτήτων της ομάδας μας.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι στις 18 του μήνα οπου υποδέχεται σε φιλικό παιχνίδι τον ΠΑΟ Ρούφ, στο Στάδιο.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του φιλικού αγώνα στα παρακάτω link: