Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΠΧ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


Την Παρασκευή 8-10-2010 και το Σάββατο 9-10-2010, στο κλειστό γήπεδο της Κανήθου στην Χαλκίδα, ο Γυμναστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκίδας, διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ με συμμετοχή ομάδων της Α1 κατηγορίας. Οι ομάδες που συμμετέχουν μαζί με τον Γυμναστικό ΠΣΧ είναι η ΑΕΚ, το Περιστέρι και ο Ηλυσιακός.
Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι:

Παρασκευή 8-10
ΓΠΣ Χαλκίδας - Περιστέρι (18:00)
ΑΕΚ - Ηλυσιακός (20:00)

Σάββατο 9-10
Μικρός Τελικός. Οι 2 ηττημένοι των προηγούμενων αγώνων (16:00)
Μεγάλος Τελικός. Οι 2 νικητές των προηγούμενων αγώνων (18:00)

Τα έξοδα του τουρνουά (διαμονή, διατροφή, δαπάνες των ομάδων, έξοδα διαιτητών Α1 και κριτών κ.α.), θα καλυφτούν εξολοκλήρου από τον Γυμναστικό ΠΣ Χαλκίδας.
Τα έσοδα από τα εισιτήρια και των 4 αγώνων, θα διατεθούν εξολοκλήρου στον σύλλογο "Άνθρωπός - Ελπίδα - Πολιτισμός", με έδρα την Χαλκίδα και βέβαια στα μέλη του, άτομα με ιδικές ικανότητες. Στον ενδιάμεσο χρόνο των αγώνων, θα αγωνιστούν σε αγώνες επίδειξης, ομάδες των Special Olympics. Επίσης ο ΓΠΣΧ, ανακοινώνει και δεσμεύεται, ότι τα έσοδα από την επόμενη μεγάλη εκδήλωση του, θα διατεθούν στον σύλλογο "Ο Καλός Σαμαρείτης", με έδρα την Χαλκίδα.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στους αγώνες, για να βοηθήσει με την οικονομική ενίσχυση (5 ευρώ η κάθε ημέρα για τα 2 παιχνίδια), τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα αυτού του τουρνουά.
Επίσης ευχαριστούμε τις ομάδες ΑΕΚ, Περιστέρι και Ηλυσιακό, για την συμμετοχή τους στο τουρνουά αυτό και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.