Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

0 ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 2010

Ισόπαλος με σκορ 2-2, ήρθε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στο Βασιλικό, με αντίπαλο τον Λήλα. H ομάδα της Χαλκίδας έκλεισε το 2010 με μία φιλική ισοπαλία, δείχνοντας σε γενικές γραμμές καλά στοιχεία αλλά και με τον Γιάννη Γεωργαρά να δίνει την ευκαιρία στους μικρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Για αρχική ενδεκάδα, ο Γιάννης Γεωργαράς επέλεξε μικρούς ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ο Λήλας μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με τον ΑΟ Χαλκίς και σκόραρε στο 25' και στο 40'. Στο 30' ο Κυρήκος τραυματίστηκε και τον αντικατέστησε ο Μάριος Κουμπούλης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Χαλκίς με αλλαγές από βασική ενδεκάδα, έπαιξε μονότερμα τον Λήλα και σκόραρε στο 65' με τον Γιογιό και στο 90' με πέναλτι που κέρδισε ο Κουμπούλης και εκτέλεσε με σκαφτό πλασέ ο Παπαϊωάννου.
Ο ΑΟ Χαλκίς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έτοιμος για να διεκδικήσει τους 3 βαθμούς μέσα στο Κιάτο στις 9 Ιανουαρίου και να μπει με το δεξί στο 2011.

ΑΟ Χαλκίς (Γιάννης Γεωργαράς)
Πρώτο ημίχρονο: Μπαρόλας, Ρένος Τσούτης, Μπόκαρης, Αναστασίου, Μεταξάς, Κηρύκος, Γκάβαλης, Μπακρής, Κολιόπουλος Β., Κοτρόζος, Καραχάλιος
Αλλαγές: 30' Κουμπούλης στην θέση του Κηρύκου (λόγο τραυματισμού).
Δεύτερο ημίχρονο: Μητακίδης, Σάκης Τσούτης, Κολιόπουλος Κ., Δασκαλάκης, Μαστρογιάννης, Ταυταρίδης, Παπαιωάννου, Γιογιός, Σταματάκος,
Αλλαγές: 80' Μόνος στην θέση του Μητακίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: