Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

0 ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Άνετη νίκη πραγματοποίησε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος κέρδισε στο στάδιο της Χαλκίδας τον Παναρκαδικό με σκορ 2-0. Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Με τις περισσότερες ευκαιρίες από την ομάδα της Τρίπολης, οι Νερατζούρρι, κατάφεραν να πάρουν τους 3 βαθμούς χωρίς να κινδυνέψουν σε κανένα σημείο του αγώνα.
Από το πρώτο λεπτό ο ΑΟ Χαλκίς μπήκε δυνατά για την νίκη και έδειξε ότι είχε κέφια. Ο Στέργιος Μαστρογιάννης, ο οποίος ήταν ο καλύτερος του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 27' και στο 32' διπλασίασε τα τέρματα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και παρέμεινε μέχρι το τέλος το 2-0. Η ομάδα της Χαλκίδας έπαιξε ένα αρκετά καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία άδεια δυστυχώς εξέδρα που είχε μόλις 200 φιλάθλους. Όμως οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν, έστω και λίγοι, να τραγουδούν από την αρχή, μέχρι το τέλος του αγώνα.
Βαθμολογικά ο ΑΟ Χαλκίς επέστρεψε ξανά στην 4η θέση με συγκάτοικο την ομάδα του Πόρου, με 21 βαθμούς.
Η επόμενη αγωνιστική είναι με το νέο έτος. Ο ΑΟ Χαλκίς, θα ταξιδέψει την Κυριακή 9 Ιανουαρίου του 2011 στο Κιάτο, όπου θα αντιμετωπίσει στις 15:00 τον Πέλοψ. Ο Πέλοψ σήμερα πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1 μέσα στην έδρα του Αία Παραλία, αλλά βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με τον Παναρκαδικό. Οι νερατζούρρι, ελπίζουν να μπουν με το δεξί και να πετύχουν νίκη.

ΑΟΧ(Γεωργαράς): Μόνος, Κουμπούλης, Τούρλας, Τσούτης, Μπόκαρης, Γκιτσάλης(75' Σταματάκος), Μαστρογιάννης, Κυρήκος, Γιογιός, Δασκαλάκης(68' Κολιόπουλος) και Παπαϊωάννου(80' Καραχάλιος).
Στον πάγκο έμειναν οι: Μεταξάς, Γκάβαλης, Μητακίδης και Ταυταρίδης.
Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Ιωάννου, Λαγός Γ., Αναγνωστόπουλος, Τσόγκας, Δήμος, Πετρόπουλος, Μπεντεβής, Τζιάνης(50' Μπακογιαννάκης), Αποστολόπουλος, Λαγός Σ.
Στον πάγκο έμειναν οι: Πουλόπουλος, Σέλης, Ζαβιώτης, Σουρλίγκας

Φωτορεπορτάζ: http://picasaweb.google.com/hlias.thalassis/201012192002?feat=flashalbum#

Τα άλλα αποτελέσματα:
Αστέρας Μαγούλας 1-0 Θήβα
Παναργειακός 0-0 Λουκισίων Α.Ο.
Ενωση Μιδέας 2-0 ΑΕΚ Ερμιονίδας
Πόρος 1-1 Αστέρας Δρεπάνου
Βρασιές 2-1 Πανναυπλιακός
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου 1-1 Πέλοψ Κιάτου
ΠΑΟ Λουτρακίου 2-1 Δάφνη Ερυθρών

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του σημερινού αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: