Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

0 ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΕΠ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε η 13η αγωνιστική για τις ομάδες μπάσκετ της Χαλκίδας. Ο Γυμναστικός νίκησε εύκολα το Ψυχικό ενώ η Έξω Παναγίτσα έχασε από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Γυμναστικός υποδέχτηκε το Ψυχικό και παίζοντας καλή άμυνα το νίκησε με το ευρύ σκορ 86-52. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό γήπεδο της Κανήθου. Καλύτερος των νικητών ήταν ο Φωτίου με 27 πόντους και για τους φιλοξενούμενους ο Αρσένης πετυχαίνοντας 13 πόντους.

Τα δεκαλεπτα:23-9, 41-25, 64-39, 86-52
Γ.Σ.ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Κηρύκος, Γεωργίου, Φωτίου, Πούλος, Κατσούλας, Καπελέρης, Σαμουρέλης, Βελισσαράκος, Μπακάμης, Γέρεμιτς
ΨΥΧΙΚΟ:Σαμόλης, Αχής, Ρουμελιώτης, Ντάρσης, Ψωμαδέρης, Γκαϊτάσοφ, Αρσένης, Γκίκας, Μιχόπουλος, Λογοθέτης, Κορύζης, Τζελέπης

Η Έξω Παναγίτσα έχασε εκτός έδρας από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με σκορ 74-72. Η ομάδα της Χαλκίδας είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη εάν είχε καλή αντιμετώπιση από τους διαιτητές και οι παίκτες της είχαν καλύτερες επιλογές για να πετύχουν καλάθια.Οι καλύτεροι για τους γηπεδούχους ήταν οι Απέργης, Μαυραγάνης και Ταταρούνης, ενώ για την ομάδα μας ήταν ο Παπακώστας με 34 πόντους και ακουλούθησε ο Γυφτονικολός με 15.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 45-36, 58-54, 74-72
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. :Τσούμπρης, Μαυραγάνης, Ταταρούνης, Γραμματικός, Νικολόπουλος, Κουρής, Απέργης, Μακρόπουλος
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ: Δέδες, Κουτσογιάννης, Μπέλλος, Ρουμελιώτης, Γκέκας, Νικολάου, Παπακώστας, Περούλης, Γυφτονικολός, Τσίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: