Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

0 ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΕΧ 3-2 ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, η αντρική ομάδα της ΑΓΕΧ στο ΔΑΚ Μελίνα Μερκούρη αφού επικράτησε με 3-2 της ομάδας των Μελισσίων. H ΑΓΕΧ παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 1-2 κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη που την έφερε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Η ομάδα της Χαλκίδας 24/2/11 φιλοξενείται από την ομάδα της Πολιτείας στην Αθήνα.

Αργύρης Μάρκου (ακραίος ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) δήλωσε για το παιχνίδι :

“Ο χθεσινός αγώνας ήταν για γερά νεύρα, είχε ανάμεικτα συναισθήματα, τρομερή εξέλιξη του σκορ και ένα συναρπαστικό πέμπτο σετ. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την εμφάνιση μας , για το πάθος και την ενέργεια που δείξαμε ειδικά στο τέταρτο και πέμπτο σετ.
Με το αποτέλεσμα δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, που πραγματικά πιστεύω ότι το δικαιούμασταν.
Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, με μια πολύ καλή ομάδα, την Πολιτεία και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος”

Για την ΑΓΕΧ του Δήμου Ζυμαράκη αγωνίστηκαν οι: Μάρκου, Αδάμ, Μιχαήλ, Μπαρούτας, Σμπιλίρης, Σαρρής, Ζυμαράκης Ντεγιάννης, Καρδιόλαγκας, ενώ λίμπερο ήταν ο Γ. Δράκος και ο Θ.Δράκος.

Από http://agexalkidas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: