Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

0 Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΠΣΧ

Την Κυριακή στις 30 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό της Κανήθου ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ και η Α.Γ.Ε.Χ. διοργάνωσαν την γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα αγωνιστικά τμήματα των συλλόγων και τα CHALKIDA BASKETBALL SCHOOLS -ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ -

Ο κόσμος και όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες των 8 αγωνιστικών τμημάτων και όλα τα τμήματα των ακαδημιών τίμησαν την εκδήλωση , με αποτέλεσμα στο γήπεδο να βρεθούν περισσότερα απο 400 ατομα!!!!!

Μετά απο την σύντομες ομιλίες του προέδρου Τάσου Κολτσιδόπουλου , της Υπεύθυνης Δημοσίων σχέσεων και Αντιδημάρχου Χαλκίδας κυρίας Ελενας Βάκα , αλλα και του υπευθυνου των ακαδημιών Θανάση Γιαπλέ , μοιράστηκαν σε όλους τους μικρούς αθλητές των 6 τμημάτων των Ακαδημιών αλλά και των 8 Αγωνιστικών τμημάτων , δηλ. του Αντρικού τμήματος του Γυμναστικού , του Εφηβικού του Γυμναστικού , του Εφηβικού της ΑΓΕΧ , του Παιδικού του Γυμναστικού , του Παιδικού της ΑΓΕΧ , των Κορασίδων , των Νεανίδων και των Γυναικών της ΑΓΕΧ, τα κομμάτια της πίτας , (περισσότερα απο 500) που ευγενικά είχαν προσφέρει τα Αρτοποιεία ΦΟΥΣΕΚΑ. .

Στους 10 τυχερούς που βρήκαν τα αντίστοιχα φλουριά μοιράστηκαν δώρα απο χορηγούς φίλους της ομάδας , τις εταιρίες MICROCHIP , ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΖΟΥΡΜΠΑΣ , INTERSPORT , ALMA SPORT και OUTLET ARMONIS .

Η δυναμική παρουσία του κόσμου , έδωσε μια ιδιαίτερη χαρά και δύναμη , σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας , έτσι ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα τμήματα της ομάδας , μια δέσμευση που επανέλαβε στον κόσμο και ο πρόεδρος της ομάδας μας.

Φωτορεπορτάζ: http://skor-rekor.blogspot.com/2011/02/blog-post_2753.html#more

Από http://www.chalkidabasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: