Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

0 ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΓΠΣΧ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΕΠ

Ο Γυμναστικός βγήκε νικητής στο τοπικό ντέρμπι που έγινε στο κλειστό της Κανήθου την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, εναντίον της Έξω Παναγίτσας.
Ο Γυμναστικός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα και έφυγε νικητής με τον πίνακα να δείχνει το 92-55.

Ο Γυμναστικός από την αρχή του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό του και , παίζοντας πολύ έξυπνα στην άμυνα , πίεσε τα ατού της Έξω Παναγίτσας , και κυρίως τον Παπακώστα και δεν άφησε κανένα εύκολο σουτ από τους αντιπάλους του.

Στην επίθεση αντίστοιχα , είχε πλουραλισμό , αφού 5 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων και για μια ακόμη φορά όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική με το Ψυχικό είχε σε πολύ καλή ημέρα αρκετούς παίκτες του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καλυφθούν οι όποιες αδυναμίες θα εμφανίζονταν απο τους τραυματισμούς του Γεωργίου και του Φωτίου οι οποίοι όμως ¨΄έσφιξαν" τα δόντια και έπαιξαν με αυταπάρνηση και ιδιαίτερο επαγγελματισμό

Έτσι λοιπόν το τελικό σκορ 92-55 , έδειξε μια μεγάλη διαφορά , όμως σίγουρα η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που δείχνει το σκορ , γιατί η Έξω Παναγίτσα έχει αποδείξει πως "πολεμάει " όλα τα παιχνίδια , έχει πάρει και σπουδαία αποτελέσματα , και δεν της άξιζε πραγματικά αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είναι ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο
Κορυφαίοι για τον Γυμναστικό ήταν οι Φωτίου και Γεωργίου και για την Έξω Παναγίτσα ο Κουτσαγιάννης, ο οποίος ήταν ο μόνος που διασώθηκε.


Διαιτητές : Παυλόπουλος, Χρηστίδης
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 21-8, 44-23, 65-41, 92-55
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ (Βελισσαράκος) Αγγέλου 6, Κηρύκος 1, Γεωργίου 16 (2), Φωτίου 17 (3) , Πούλος 12(4) , Κατσούλας 11 (1) , Καπελέρης2 , Σαμουρέλης 8 , Βελισσαράκος 3, Γέρεμιτς 14, Μπακαμης, Γεροντίτης 3
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Τσαούσης): Δέδες 7 (1), Κουτσογιάννης 24 (3), Ρουμελιώτης 2, Γκέκας, Παπακώστας 4, Περούλης 4, Γυφτονικολός 6, Καλλέργης, Τσίτσης 5(1).

Στην επόμενη αγωνιστική ο Γυμναστικός θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει το πρωτοπόρο Ηράκλειο,ενώ η ομάδα της Έξω Παναγίτσας θα φιλοξενήσει τον Εργοτέλη.

Ρεπορτάζ από http://www.chalkidabasket.gr/
Φωτορεπορτάζ: http://skor-rekor.blogspot.com/2011/02/blog-post_07.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: