Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

0 ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΓΕΧ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα βόλλευ της ΑΓΕΧ, η οποία έχασε την Πέμπτη το βράδυ εκτός έδρας με σκορ 3-0 σετ από τον ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Η ΑΓΕΧ πάλεψε μόνο το πρώτο σετ που έχασε με 30-28 αφού στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πήραν τη νίκη. Για την ΑΓΕΧ απουσίαζε ο Μιχαήλ. Η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται στην 9η θέση με 14 βαθμούς ενώ την επόμενη αγωνιστική, Πέμπτη 3 Μαρτίου φιλοξενεί στις 21:00,στο κλειστό ΕΑΚ "Μελίνα Μερκούρη", τον ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ,

Για την ΑΓΕΧ του Δημοσθένη Ζυμαράκη αγωνίστηκαν οι Μπαρούτας,Μάρκου,Σαρρής,Σμπιλλίρις,Καρδιόλαγκας,,Ζυμαράκης,Ντεγιάννης, Σταθαράς ενώ λίμπερο ήταν ο Γ.Δράκος και ο Θ.Δράκος.

Θοδωρής Δράκος (ακραίος/λίμπερο ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) δήλωσε για το παιχνίδι :

“Φυσικά δε θα μπορούσα να είμαι ευχαριστημένος με το σημερινό αποτέλεσμα στην Πολιτεία… Είχαμε ορισμένες ελλείψεις σήμερα, δεν υπήρχε και διάθεση από την ομάδα μας, αλλά ο βασικότερος λόγος για την ήττα μας ήταν ότι δεν παλέψαμε το παιχνίδι μετά το πρώτο σετ, το οποίο χάσαμε με 30-28!
Την επόμενη Πέμπτη, το παιχνίδι που παίζουμε με το Βύρωνα είναι πια πολύ σημαντικό για μας…Θέλουμε τη νίκη για να μπορούμε να ορίζουμε εμείς τη μοίρα μας, αλλιώς θα μπλέξουμε σε περιπέτειες…”


Άρης Νικολόπουλος (κεντρικός ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) δήλωσε για το παιχνίδι :

“Είμαι ευχαριστημένος με το σημερινό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Χαλκίδας. Στο πρώτο σετ κάναμε μια μικρή κοιλιά, με συνεχόμενα λάθη και μας ισοφαρίσανε οι αντίπαλοι, αλλά στη συνέχεια του σετ ανεβάσαμε την απόδοσή μας και πήραμε το σετ και το παιχνίδι τελικά.
Η εμφάνιση της ομάδας μας ήταν σε γενικές γραμμές καλή, εκτός από κάποια μικρά λάθη που κάναμε στο μπλοκ και στο σερβίς. Την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι και ελπίζω πως το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό για εμάς… ”

Από http://agexalkidas.blogspot.com/

ΑΓΕΧ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Το παιχνίδι για τη γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΧ που ήταν να γίνει για την προηγούμενη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στο ΔΑΚ Χαλκίδας στις 21:00, με αντίπαλο την Νίκη Αμαρουσίου, αναβλήθηκε, λόγο κάποιου προβλήματος του γηπέδου ΔΑΚ Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: