Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

1 ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΜΕ 1-0


Την ήττα γνώρισε ο ΑΟ Χαλκίς στο Ναύπλιο από τον τοπικό Πανναυπλιακό με 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γεωργαρά, είχαν μέτρια εμφάνιση και δεν κατάφεραν να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την Αργολίδα.

Αν και το παιχνίδι ήταν ισορροποιμένο, οι γηπεδούχοι που καιγόντουσαν για τους 3 βαθμούς, κατάφεραν να σκοράρουν και εν τέλει να πανηγυρίσουν τη νίκη τους.

Σκόρερ του γκολ ήταν ο Αντωνόπουλος στο 52' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάκουλη.

Παρά τη νίκη τους όμως οι γηπεδούχοι έδειξαν ένα άσχημο πρόσωπο στο τελευταίο 10λεπτο, με συνεχείς ύβρεις προς τον πάγκο του ΑΟΧ (και ιδιαίτερα κατά του προπονητή μας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα), με 2 διακοπές από τον διαιτητή για ρίψεις μπαλών στον αγωνιστικό χώρο(από την κερκίδα) και είσοδο του Κου Παπασπύρου στον αγωνιστικό χώρο (με ιατρικό βαλιτσάκι!!! ενώ στο γήπεδο υπήρχε ιατρός) και άλλα ευτράπελα όπως ρίψη 2 πλαστικών φιάλων νερού. Συμμεριζόμαστε την προσπάθεια που κάνουν για παραμονή, ωστόσο τέτοια περιστατικά πρέπει να καταδικάζονται από όλους.

Τέλος εμείς μπορεί να μην πηγαίνουμε για το ΟΥΕΦΑ, όπως μερικοί αναφέρατε χαρακτηριστικά, αλλά δεν κατεβάζουμε την ομάδα για να χάσουμε.

Επίσης, εσύ που φώναζες για την πέτσινη νίκη στο ματς του 1ου γύρου, για κάλπικο πέναλτι και αποβολή, αναγκάζοντας την ομάδα σας να συνεχίσει με 10, πάρε μάτι το βίντεο να καταλάβεις ....

1 σχόλιο:

sera είπε...

δεν πειραζει ομαδαρα..παμε για το επομενο ματς..προχωραμε δυνατα και με τσαμπουκα...δυναμη ο φοβερος μας κοσμος..γερα ψυχαρες..αοχαρα!