Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

0 ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2011 Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Μπροστά σε ένα κατάμεστο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, ο ΑΟ Χαλκίς στέφθηκε Κυπελλούχος Ευβοίας για τη σεζόν 2010-11, επικρατώντας, άξια και πεντακάθαρα της Δροσιάς με 2-0 χάρη στα τέρματα των Δασκαλάκη (73') και Μπόκαρη (82'). Έτσι, το 5ο τρόπαιο σε έξι συμμετοχές των Νερρατζούρι σε τελικούς είναι γεγονός. Η Δροσιά δεν απείλησε σε κανενα σημείο του αγώνα, καθώς η διαφορά κατηγορίας και δυναμικότητας ήταν εμφανής, μολαταύτα η Χαλκίδα αναλωνόνταν σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας με λιγοστές έως ανύπαρκτες φάσεις μπροστά απο τα καρέ του Μπόλμπαση. Στο δεύτερο μέρος όμως οι παίκτες του Γεωργαρά πίεσαν περισσότερο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκόρ με σούτ του Δασκαλάκη έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια. Το γκόλ αυτό προκάλεσε τις εντονότατες διαμαρτυρίες των φιλάθλων του ΑΠΚΟ, διότι όπως πιστεύουν, ο Δασκαλάκης ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ την ώρα που ο Κουμπούλης του πάσαρε τη μπάλα. Αποτέλεσμα ολου αυτου του θορύβου ήταν να διακοπεί για δέκα λεπτά περίπου ο αγώνας, με τους φίλους των τυπικά γηπεδούχων να εκτοξεύουν, εκτός απο ύβρεις, μπουκάλια και διάφορα αλλα αντικείμενα στον διαιτητή Φώτη και την βοηθό του. Η επανέναρξη του αγώνα, λίγο αργότερα, βοήθησε τους Χαλκιδέους, οι οποίοι κλείδωσαν στο 83ο λεπτό το μάτς με ενα απίστευτης ομορφιάς γκόλ του 33χρονου αρχηγού τους, Βλάση Μπόκαρη (λόμπα από τα 4ομ), γκόλ που πανυγηρίστηκε δεόντως. Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν για τους κυανόμαυρους οι οποίοι στέλνουν το μήνυμα οσον αφορά το ποιά ομάδα είναι ο κυρίαρχος της Εύβοιας. Πλέον η προσοχή των παικτών του Γεωργαρά στρέφεται στο Κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπυ με τα Λουκίσια, για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, αγώνας που πρέπει οπωσδήποτε να κερδηθεί από τον ΑΟΧ.

ΔΡΟΣΙΑ: Μπόλμπασης, Αλεξίου, Κηπιώτης, Ρωμανός, Μπασούκος, Κάραλης (63’ Μαυρίδης), Βαρσαμάς, Φρούσσης, Παναγιωτάκος, Γκούμας, Πατρινός (84’ Σπίνουλας)

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μυτακίδης, Κηρύκος (50’ Σταματάκος), Τούρλας, Τσούτης Α., Μπόκαρης, Μπούλης, Μαστρογιάννης, Γούναρης, Γιογιός, Δασκαλάκης (92’ Τσούτης Ρ.), Ξευγένης (90’ Κολιόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: