Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

0 ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΠΣΧ

Σε έγγραφη απολογία έχει καλέσει η Ε.Ο.Κ. την ομάδα του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ και τον πρόεδρο ξεχωριστά , για τα όσα διαδραματίστηκαν στο τέλος του αγώνα ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. Η κλήση σε απολογία έγινε βασιζόμενη στις τρείς εκθέσεις που απέστειλαν οι δύο διαιτητές κύριοι ΚΟΝΔΥΛΗΣ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και ο Χαλκιδαίος κομισάριος κύριος ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ οι οποίες εκθέσεις αν και υποτίθεται εγράφησαν σε διαφορετικό τόπο και χρόνο , από όλους, είναι πανομοιότυπες , λες και έχει βγει "φωτοτυπία" η πρώτη του κυρίου Κωνσταντινόπουλου, σε άλλα δύο αντίγραφα!!!!.

Τα γραφόμενα , βέβαια , σαν γεγονότα αλλά και σαν αναφερόμενες ύβρεις , δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια .Είναι ενέργειες , λέξεις και φράσεις που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και που ουσιαστικά εκθέτουν τους δύο διαιτητές και κυρίως τον κομισάριο , αφού οι εκατοντάδες φίλαθλοι , αλλά και οι παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων ήταν μάρτυρες στα γεγονότα και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι έχει γίνει και τι έχει λεχθεί.

Η διοίκηση της ομάδας στο συμβούλιο της Τρίτης 15/03 (και όχι της Δευτέρας λόγω της παραμονής του προέδρου στο Νοσοκομείο) συνέταξε την απολογία , και ο πρόεδρος της ομάδας την δική του , άμεσα και τις έστειλαν στην Ε.Ο.Κ.

Η διαφορά είναι ότι οι συγκεκριμένες απολογίες , αναφέρουν τα ακριβή και αυστηρώς αληθή γεγονότα και φράσεις , και δεν έχουν καμία σχέση με τα "κατασκευασμένα" , ψευδή και ανυπόστατα γεγονότα και λέξεις που αναφέρουν οι τρεις "άρχοντες του αγώνα" .

Μόλις εξεταστούν οι απολογίες από την Ε.Ο.Κ. και βγει η απόφαση , θα επανέλθουμε με στοιχεία , από τις απολογίες και πραγματικά γεγονότα που θα ρίξουν το απαιτούμενο "φως" στην πραγματική αλήθεια.

Από http://www.chalkidabasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: