Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

0 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΟΧ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Απογοήτευση ήταν χθες ο ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος έχασε στην έδρα του από την Δάφνη Ερυθρών με σκορ 0-1. Η ομάδα της Χαλκίδας ήταν απαράδεχτη αγωνιστικά, ενώ σε συνδυασμό με την πολύ κακή διαιτησία, χάρισε την νίκη σε μια ομάδα που επίσης χθες δεν πρόσφερε θέαμα, πέρα από τα σκληρά μαρκαρίσματα. Ο ΑΟ Χαλκίς έδειξε να έχει μεγάλο πρόβλημα, πράγμα που απογοήτευσε τους λιγοστούς φιλάθλους που παρευρέθηκαν χθες στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε καθαρό πέναλτι, αλλά οι διαιτητές είχαν αντίθετη άποψη. Σε όλο το παιχνίδι η διαιτησία έκανε πολλά λάθη εις βάρος της ομάδας της Χαλκίδας. Το νωχελικό αυτό παιχνίδι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο ΑΟ Χαλκίς δεν προσπάθησε καθόλου και δεν δημιούργησε αξιόλογες ευκαιρίες. Το γκολ για την Δάφνη, ήρθε στο 65' από πλασέ του Κομίνη, έπειτα από λάθος διώξιμο της άμυνας.
Ο ΑΟ Χαλκίς, έπεσε στην 7η θέση απέχοντας μόλις 4 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα της Χαλκίδας, καλείτε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην γειτονική έδρα των Λουκισίων. Τα Λουκίσια κέρδισαν τον Αία Παραλίας με 1-3 και ποζάρουν στην 4η θέση. Το Ευβοϊκό ντέρμπι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις 2 ομάδες. Το παιχνίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου, στις 16:00, στο γήπεδο των Λουκισίων.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Μόνος, Αναστασίου (65’ Γκιτσάλης), Τούρλας, Τσούτης, Μπόκαρης, Κουμπουλής, Γιογιός, Kυρίκος, Ξευγένης (82’ Μαστρογιάννης), Δασκαλάκης (80’ Γούναρης), Παπαϊωάννου.

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Βασιλείου, Κουτσοδήμος, Κομίνης, Μάγκας, Αβράμπος, Πλαβούκος (83’ Κιάφα), Τσαλμάς, Λιώρης, Λεοντής (66’ Κώνστας), Μήτρου (90’ Διαμαντάκης), Τσατσαρώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: