Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

0 ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΠΣΧ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ, ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας σήμερα Δευτέρα 28/02/2011 ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με το τεχνικό team της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ , τον προπονητή ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟ , τον βοηθό προπονητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΗΛ και τον manager ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΛΑΚΗ .

Η διακοπή της συνεργασίας αυτής είναι μια προσωπική απόφαση του προέδρου της ομάδας , ο οποίος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη αυτής της απόφασης , και έχοντας την συναίσθηση της προσωπικής του απειρίας σε αντίστοιχες δύσκολες και αποφασιστικές αποφάσεις , όμως σίγουρα έχοντας μοναδικό σκοπό και στόχο ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗ!!!

Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει και το οικονομικό κόστος αφού δεσμεύεται στην καταβολή όλων των συμφωνηθέντων ποσών-αμοιβών στόν ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟ μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου , αλλά και στην διατήρηση του ίδιου μισθού στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑΗΛ ο οποίος δεν θα είναι πλεον βοηθός προπονητή αλλά θα συνεχίσει στις αρμοδιότητες που ούτως ή άλλως είχε στα τμήματα υποδομών.

Οσον αφορά τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΛΑΚΗ οι υπηρεσίες του σαν manager σταματούν σήμερα 28/02/2011 και θα εισπράξει τα δεδουλευμένα.

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ εύχεται στον ΓΙΩΡΓΟ ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟ , κατ΄αρχήν υγεία και επιτυχίες σε ότι κάνει απο εδώ και πέρα , και τον ευχαριστεί δημόσια για τις πολύτιμες πολυετείς υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, οι οποίες πολλές φορές ήταν κάτι περισσότερο απο αγωνιστικές , και είχαν πάντα σαν σκοπό τους , να πετυχαίνει ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ πάντα το καλύτερο!!!

Αλλωστε μην λησμονούμε ότι αυτό που μπορεί να χαρίσει ο αθλητισμός πέρα απο τις εντάσεις , τις πρόσκαιρες αντιπαλότητες , και τις επαγγελματικές-οικονομικές σχέσεις που δημιουργούνται μέσα και έξω απο τα γήπεδα , είναι οι ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ που δημιουργούνται μέσα απο αυτόν και που είναι τελικά αυτές που "μένουν" και που δηλώνουν την πραγματική αξία της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: