Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

0 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΟΧ


AOX εναντίων ΑΟΧ. Αυτός θα είναι ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, όπου η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Χανίων, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' Εθνικής γυναικών. Ο αγώνας θα γίνει στις 13:00 στο γήπεδο Βαθέως. Τα Χανιά είναι μαζί με τον Ήφαιστο πρώτα στην βαθμολογία, έχοντας 4 βαθμούς ενώ ακολουθεί ο ΑΟ Χαλκίς, μαζί με Ατρόμητο και Πανελευσινιακό με 3. Οι 2 ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας νίκη με τον ΑΟ Χαλκίς να κερδίζει μέσα στην ρόδο 0-3 τον Σταυρό Καλυβίων και τον ΑΟ Χανίων μέσα στο Περιστέρι 1-2 τον Ατρόμητο. Οι γυναίκες της Χαλκίδας, έχουν στο μυαλό τους την νίκη, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή και τον στόχο τους, την επιστροφή στην Α' Εθνική. 

ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Είναι απίστευτο! Αυτά γίνονται μόνο στην Εύβοια! Η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, είναι στην Β' Εθνική γυναικών και κάποιοι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα. Δυστυχώς όμως μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι για το πρωτάθλημα της, η ομάδα της Χαλκίδας, όχι δεν θα παίξει στην Χαλκίδα, αλλά θα πάει στο Βαθύ, σε ένα γήπεδο με καλό χορτάρι μεν, αλλά χωρίς εξέδρα. Κοινώς ένα γήπεδο ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Βέβαια πάλι καλά που βρήκαν και αυτό το γήπεδο αφού από Χαλκίδα, "έφαγαν πόρτα". Οι υπεύθυνοι δεν έδωσαν κάποιο γήπεδο, για τα κορίτσια της Χαλκίδας, στην Χαλκίδα και προτιμούν να ορίσουν εκεί αγώνες τοπικού πρωταθλήματος με κάτι ομάδες Β' και Γ' κατηγορίας. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα! Έχουμε δώσει πλέον προτεραιότητα σε ότι Χαλκιδέικη ομαδίτσα υπάρχει, παίζοντας το και ιστορική και αφήνουμε μία γυναικεία ομάδα της Χαλκίδας, που μας εκπροσωπεί στην Β' Εθνική και χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Βέβαια σαν ενιαίος δήμος δεν πρότειναν καν κάποιο γήπεδο από τις διπλανές κωμοπόλεις της Χαλκίδας. Το μόνο γήπεδο που πιθανόν να έδωσαν είναι το επικίνδυνο Κανήθου που δεν κάνει ούτε για αντρικό ποδόσφαιρο. 
Ας μας πουν κάποιοι πως αισθάνονται τώρα που ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ θα δώσει αγώνα γυναικείου πρωταθλήματος της Β' ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας, σε ένα γήπεδο έξω από την Χαλκίδα, χωρίς εξέδρα. 

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: