Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

0 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΟΧ 2010-11

Δύο ήταν φέτος τα εντός εντός έδρας παιχνίδια για τον ΑΟ Χαλκίς, που είχε αρκετό κόσμο και πολύ καλή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Ο λόγος για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και του Δήλεσι, καθώς και το παιχνίδι ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής μεταξύ του ΑΟ Χαλκίς και της Θήβας. Αν και με το Δήλεσι το γήπεδο είχε περισσότερο κόσμο, οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς, ψήφισαν την καλύτερη εντός έδρας εξέδρα για φέτος, αυτή στο παιχνίδι με την Θήβα. Ο λόγος για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι της Χαλκίδας.


Με ποσοστό 66,6% οι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς, ψήφισαν την καλύτερη εντός έδρας εξέδρα, αυτή στο παιχνίδι ΑΟ Χαλκίς - Θήβα, στις 30 Ιανουαρίου 2011. Οι 500 περίπου φίλαθλοι της Χαλκίδας, δημιούργησαν μία φοβερή ατμόσφαιρα, αν και το παιχνίδι, με την βοήθεια του διαιτητή, ήρθε ισόπαλο 1-1.


Με ποσοστό 33,4% οι φίλαθλοι ψήφισαν το παιχνίδι πρεμιέρα της 1ης αγωνιστικής στις 19 Σεπτεμβρίου 2010. Μετά από 6 χρόνια ο ΑΟ Χαλκίς επέστρεψε σε Εθνική κατηγορία. 800 περίπου φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς, βρέθηκαν στο στάδιο της Χαλκίδας γι αυτή την πρεμιέρα. Αν και η ομάδα της Χαλκίδας κέρδισε με σκορ 1-0, το παιχνίδι το πήρε το Δήλεσι στα χαρτιά, αφού ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΧ, Γιογιός, αγωνίστηκε τιμωρημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: