Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

1 ΣΤΟ ΚΑΝΗΘΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΧ

Για άλλη μία φορά φέτος η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας, θα έχει ως έδρα στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου, το γήπεδο Ι. Καλαμακίδη στην Κάνηθο. Για άλλη μία φορά φρόντισε η δημοτική αρχή να απογοητεύσει της αθλήτριες της Χαλκίδας. Πρώτα με το ότι δεν έχει γίνει καμία εργασία στο γήπεδο Κανήθου και ο συνθετικός χλοοτάπητας (ότι έχει απομείνει από αυτό), είναι επικίνδυνος για τις αθλήτριες διότι σε μερικά σημεία έχει διαλύσει τελείως και από κάτω είναι τσιμέντο. Δεύτερον γιατί παρόλο ότι δεν έγιναν εργασίες, δεν συζήτησαν καν να μεταφέρουν την έδρα σε άλλο γήπεδο, με ποιο καλό χλοοτάπητα, ίσως και φυσικό. Τρίτο και τελευταίο το ότι το ίδιο γήπεδο θα μοιράζεται η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, με 5 ομάδες από το τοπικό πρωτάθλημα της Εύβοιας (ΑΟ Κανήθου, Εύριπος, Έραπος, Καμάρες, Νεάπολη). Το ίδιο επικίνδυνο είναι η κατάσταση του γηπέδου της Κανήθου και για τους ποδοσφαιριστές των 5 αυτών ομάδων. Συνολικά το γήπεδο Κανήθου θα το χρησιμοποιήσουν ως έδρα 6 ομάδες και σίγουρα η κατάσταση του δεν θα αργήσει να χειροτερεύει.
Για άλλη μία φορά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας (όπως πριν σαν Αβαντίδες και φέτος σαν ΑΟ Χαλκίς), θα παρουσιάσει ένα γήπεδο ντροπή και δυσφήμηση για την Χαλκίδα και για την κατηγορία της Β' Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου. Τα κορίτσια του ΑΟΧ, ήλπιζαν φέτος ν α αγωνίζονται στο στάδιο, το οποίο έχει έδρα η αντρική ομάδα του ΑΟ Χαλκίς και από φέτος η Προποντίδα (Α' Τοπικό), αλλά όχι μόνο δεν τις έφεραν στο στάδιο, αλλά έδιωξαν μία ιστορική ομάδα, τον Ολυμπιακό Χαλκίδος και τον έστειλαν να αγωνιστεί φέτος με έδρα το γήπεδο των φύλλων. Φυσικά μιας και αναφέραμε το στάδιο, καμία εργασία δεν έχει γίνει μέχρις στιγμής. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΗΘΟΥ; ΓΗΠΕΔΟ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ; ΓΥΠΕΔΟ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ; ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Α' ΤΟΠΙΚΟ Η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ; Α ΡΕ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...