Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

0 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΝΕΛΑΣ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2011-12

Με επιτυχία έγινε χθες η εκδήλωση στο κτήμα Ανδρούτσου στον Βατώντα, η παρουσίαση της φανέλας του ΑΟ Χαλκίς. Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας, έγιναν για την ανδρική ομάδα του ΑΟ Χαλκίς που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική κατηγορία, καθώς και για την γυναικεία που θα αγωνίζεται φέτος στην Β' Εθνική κατηγορία. Ο ΑΟ Χαλκίς παρουσίασε και τους χορηγούς της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Μέγας χορηγός στην φανέλα είναι τα σούπερ μάρκετ "Γαληνός Λαουτάρης", ενώ στην φανέλα αναγράφονται και οι χορηγοί των "ΚΤΕΟ Βαρδακώστας" και του καταστήματος ρούχων "Outlet". Η εντός έδρας φανέλα είναι η κλασική κυανόμαυρη ριγέ, ενώ οι 2 εκτός έδρας είναι η άσπρη και η ριγέ γαλανόλευκη.
Τον πρώτο λόγο στην εκδήλωση, είχε ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Βασίλης Ταρνανάς, ο οποίος με λίγα λόγια, αναφέρθηκε στον φετινό στόχο, ο οποίος είναι η άνοδος στην Γ' Εθνική κατηγορία. Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση του διοικητικού συμβουλίου, των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Χαλκίς, καθώς και του προπονητικού team. Τον λόγο πήρε ο Γαληνός Λαουτάρης, ο οποίος θα είναι ο βασικός χορηγός της ομάδας, με το σήμα στη φανέλα και έκανε αναφορά στην ιστορική ομάδα και την επιστροφή της στις μεγάλες κατηγορίες. Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Χαλκίς (πρώην Αβαντίδες), τόσο της φανέλας, όσο και του έμψυχου υλικού της.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι πρόεδροι των ομάδων του Ηρακλή Ψαχνών, του Ολυμπιακού Χαλκίδος και του Λήλα Βασιλικού και του ΑΟ Κριεζών.
Σημαντική η αναφορά του προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου που τόνισε ότι η διοργανώτρια αρχή, όπως πάντα, θα είναι κοντά στην ομάδα και τους υψηλούς στόχους της.
Μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες με τις δύο ομάδες του ΑΟΧ, ακολούθησε γλέντι και χορός, ως αργά το βράδυ, με τους Γιώργο Κλακουμάνο, Έλενα Γκρέκου, Χρήστο Μαρμαρινό, Βέρα Γκούμα και Τόνυ Δημητρίου. 
Σήμερα στις 17:00, ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Τριάδας, με αντίπαλο τον Παντριαδικό, για το Κύπελλο Ευβοίας.

Η Αντρική ομάδα του ΑΟ Χαλκίς 2011-12 (Δ' Εθνική)

Η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χαλκίς 2011-12 (Β' Εθνική)

Η αντρική και η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Χαλκίς, παρόντες στην εκδήλωση.

Ο Γιώργος Κλακουμάνος, με τις νέες εμφανίσεις του ΑΟ Χαλκίς.

Περισσότερες φωτογραφίες στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: