Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

1 ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΕΧ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΕΣΚΑΣΕ

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από το πανελλήνιο μπάσκετ, η ΑΓΕ Χαλκίδας φέτος δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΣΕ. Η λύση βρέθηκε, μετά από συνένωση με την ΠΑΕ Ληλαντίων. Η ΑΓΕΧ, την αγωνιστική περίοδος 2009-10 είχε υποβιβαστεί από την Γ' Εθνική στην Α' ΕΣΚΑΣΕ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2010-11) δεν δήλωσε συμμετοχή . Έτσι η ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας, με πολύ καλές παρουσίες στο παρελθόν στην Α2 κατηγορία, κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με σκοπό να επιστρέψει ξανά στις Εθνικές κατηγορίες. Η ΑΓΕΧ ξαναγεννιέται και φέτος θα δώσει το παρόν της έστω και σε αυτή την κατηγορία. Στόχος της ιστορικής ομάδας μπάσκετ της Χαλκίδας, η επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Ικανοποίηση επικρατεί και στις τάξεις των φιλάθλων της οι οποίοι φέτος θα έχουν την δυνατότητα να ξαναδούν την ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας, που τους έκανε στο παρελθόν περήφανους.  

Ο ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΑΓΕΧ
Προπονητής για την ΑΓΕ Χαλκίδας, θα είναι ο Γιώργος Βελισσαράκος, ο οποίος το καλοκαίρι με την Εθνική κορασίδων, τερμάτισαν στην 5η θέση, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β' κατηγορίας στο Κάλιαρι. Ο Βελισσαράκος, θα έχει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας, για την επιτυχημένη επιστροφή της, με υπομονή και δουλειά στις Εθνικές κατηγορίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OLOI MAZI ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΧ .ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΄.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.