Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

4 ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΛΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά φιλάθλων στην Χαλκίδα, σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν ο Όμιλος Φιλάθλων Χαλκίδας "Τρελά Νερά", και οι σύνδεσμοι της Καβάλας, οι Ζυγοσιανοί Αθήνας και το Καβάλα Athens Club. Δεν κατέβηκαν τελικά οι φίλαθλοι του Πιερικού και του Ηλυσιακού. Οι φίλαθλοι άφησαν την εξέδρα και έπαιξαν μπάλα και έδειξαν και την άλλη πλευρά των φιλάθλων. Αυτή που δείχνει την πραγματική αγάπη για την ομάδα και όχι την εκτόνωση με βία και της δημιουργίας επεισοδίων. Οι φίλαθλοι της Καβάλας, θέλοντας να στείλουν και ένα μήνυμα για τα τωρινά γεγονότα του ποδοσφαίρου, και για να διαμαρτυρηθούν για τον υποβιβασμό της ομάδας τους, ανάρτησαν ένα πανό στο οποίο έγραφε "Θεατές στην κωμωδία της εξυγίανσης". 
Στο τουρνουά, πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι μεταξύ των φιλάθλων του ΑΟ Χαλκίς (Crazy Waters Club) και των δύο Αθηναϊκών συνδέσμων της Καβάλας (Ζυγοσιανοί Αθήνας και Καβάλα Athens Club). Για την ιστορία οι φίλαθλοι της Χαλκίδας κέρδισαν 9-2 τους φιλάθλους της Καβάλας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι όλοι οι φίλαθλοι, ξέδωσαν και πέρασαν καλά.
Στο τέλος του αγώνα, οι φίλαθλοι της Χαλκίδας και της Καβάλας, έστησαν γλέντι με φαγητό και ποτό και φυσικά συζήτησαν σε ένα πολύ καλό και φιλικό κλίμα, τις πορείες των ομάδων τους καθώς και αναμνήσεις από το παρελθόν. 

Δείτε το φωτορεπορτάζ του τουρνουά των φιλάθλων:

 Οι αρχικές 11άδες των ομάδων.

Η ομάδα των φιλάθλων της Χαλκίδας

Η ομάδα των φιλάθλων της Καβάλας














Δείτε το φωτορεπορτάζ μετά τον αγώνα:




4 σχόλια:

Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας είπε...

Μπράβο παλικάρια! Στην επόμενη συνάντηση θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μέρος κι εμείς. Μακρύ ταξίδι αλλά αξίζει τον κόπο!
Τόλης

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

NAJAXO -3- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Χαλκίδα!! Ολοι μιλούν για την αδικία της ομάδας μας..αλλά μόνο εσείς βλέπω ότι συμπαραστεκόσαστε στη πράξη!!
Δεν το ξεχνάμε...κι έχει ο καιρός γυρίσματα..

Φίλαθλος της Καβάλας..κι απο σήμερα και της Χαλκίδας!