Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

0 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΚΑΙ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

Στο γήπεδο "Βασίλης Καρακίτσιος" έγιναν την Κυριακή το μεσημέρι τα παιχνίδια του 1ου Τουρνουά Φιλίας Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε με επιτυχία το Γυναικείο Τμήμα του Α.Σ Μετέωρα. Στο τουρνουά πήραν μέρος οι Ελπίδες Καρδίτσας, ο Α.Σ Μετέωρα, ο ΑΟ Χαλκίς και ο Μαγνησιακός.
Η ομάδα της Χαλκίδας, έχασε με 4-0 από τις Ελπίδες Καρδίτσας, ενώ τα Μετέωρα κέρδισα με 3-1 τον Μαγνησιακό. Ο μικρός τελικός δεν έγινε λόγο του τραυματισμού της Χριστίνας Χαρτοματζίδου στο γόνατο, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων και στην συνέχεια στο 401 Νοσοκομείο Αθήνας. Έτσι η ομάδα της Χαλκίδας, η οποία είχε άλλες 3 τραυματίες με διάστρεμμα (Ντόιμα, Λόγου, Πρότο), αποχώρησε από το τουρνουά. 
Στον τελικό, οι Ελπίδες Καρδίτσας κέρδισαν 3-0 τους οικοδεσπότες και τερμάτισαν πρώτες στο τουρνουά. Στην συνέχεια ακολούθησαν απονομές των κυπέλλων στις ομάδες σύμφωνα με τις θέσεις που κατέκτησαν στο Τουρνουά. Τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον διαιτητή του τουρνουά κ. Βασίλη Μπερντέ.

1ος ημιτελικός
Ελπίδες Καρδίτσας 4-0 ΑΟ Χαλκίς
Η Καρδιτσιώτικη ομάδα σαφώς πιο ανώτερη κέρδισε το παιχνίδι με 4 - 0. Τα γκολ πέτυχαν οι: Ζτράνοβιτς ( 2 ), Γκογκόλη και Ζτριτίνοβιτς. 
Άσχημη στιγμή του αγώνα, όταν η Χριστίνα Χαρτοματζίδου, τραυματίστηκε στο γόνατο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο των Τρικάλων και στην συνέχεια στο 401 νοσοκομείο Αθηνών. Ο τραυματισμός της, είχε σαν συνέπεια η ομάδα της Χαλκίδας να αποχωρήσει από το τουρνουά. 

2ος ημιτελικός
Α.Σ. Μετέωρα 3-1 Μαγνησιακός
Οι κοπέλες του Σπύρου Τσιάκαλου κέρδισαν την Βολιώτικη ομάδα με 3 - 1. Τα γκολ του ΑΣ Μετέωρα πέτυχαν οι: Ζήκου, Μπλούτσου και Καραγκονούλη. Για τον Μαγνησιακό η Χαρίση.

Μικρός Τελικός
Δεν έγινε λόγο τον τραυματισμό της Χριστίνας Χαρτοματζίδου και την αποχώρηση του ΑΟ Χαλκίς από το τουρνουά. 

Μεγάλος τελικός
ΑΣ Μετέωρα 0-3 Ελπίδες Καρδίτσας
Ο μεγάλος Τελικός έγινε μεταξύ των Ελπίδων και του ΑΣ Μετέωρα με την Καρδιτσιώτικη ομάδα να κερδίζει με 3 - 0 και να στέφεται νικήτρια του Τουρνουά δείχνοντας σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά στοιχεία επαγγελματικού ποδοσφαίρου μιας και αγωνίζεται στην Α' Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: