Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

0 ΜΕ ΕΦΗΒΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΝΟΧ ΣΤΗΝ Β'

Ο Γιάννης Αλαφάκης έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης και θα συνεχίσει στον πάγκο του ΝΟΧ, με στόχο, όπως και πέρσι, την παραμονή της μεγάλης ομάδας στη Β' Εθνική, την σταδιακή ανανέωση του έμψυχου υλικού και τις ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Όλα αυτά έγιναν τη χρονιά που πέρασε, η οποία κρίνεται πετυχημένη, αφού οι στόχοι προπονητή και διοίκησης πραγματοποιήθηκαν. Βέβαια η συμφωνία άργησε να γίνει με αποτέλεσμα ο Αλαφάκης να είναι μόνο προπονητής φέτος στο ΝΟΧ, αφού σαν παίκτης συμφώνησε και θα ενισχύσει το ΝΟΒΑ που έχει στόχο την επιστροφή στη Β' Εθνική.
Το έργο του φέτος, σίγουρα θα είναι περισσότερο δύσκολο, αφού μεταγραφές δεν έγιναν γιατί τελείωσε η περίοδος και έτσι ο ΝΟΧ θα στηριχθεί φέτος στις ομάδες εφήβων και νέων για το πρωτάθλημα ανδρών της Β. Εθνικής και προς το παρόν, είναι άγνωστο αν τους μικρούς ενισχύσουν από την παλιά φρουρά οι Παλαιολόγος, Πουλής Νίκος και Πουλής Δημήτρης.
Παρελθόν αποτελούν οι Χρυσαφης, Διαρεμές, Κυπραίος και έτσι ο ΝΟΧ θα παρουσιαστεί με αποκλειστικά δικά του παιδιά στο πρωτάθλημα. Ήδη έχουν ξεκινήσει προπονήσεις με τρέξιμο – γύρω γύρω όλοι και στη μέση το ΔΑΚ – και περιμένουν το πότε θα ανοίξει το κολυμβητήριο για να συνεχίσουν στην πισίνα τις προπονήσεις.
Τελικά στον Οργανισμό Άθλησης υπάρχει κάτι επίσημο για το αν και πότε θα ανοίξει η πισίνα για τους αθλητές-τριες των ομίλων της πόλης;

Πηγή: Εύβοια Gate

Δεν υπάρχουν σχόλια: