Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

0 ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά από την αναβολή, λόγω επιχορηγήσεων, που είχε κάνει η ΕΟΠΕ, χθες Δευτέρα ξεκίνησε το πρωτάθλημα Γυναικών, της Α' ΕΣΠΑΑΑ, στο οποίο συμμετέχει και η ομάδα της ΑΓΕΧ. Βέβαια το πρωτάθλημα ξεκίνησε με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής, ενώ οι τρεις προηγούμενες θα γίνουν σε ημερομηνίες που θα ορίσει η ΕΣΠΑΑΑ. Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα επρόκειτο ν' αρχίσει στις 3 Οκτ. Η φετινή γυναικεία ομάδα της ΑΓΕΧ, είναι διαφοροποιημένη, σε πολλά από αυτή που ξέραμε, καθώς για διάφορους λόγους δεν είναι στο ρόστερ της, αρκετές από τις κοπέλες που ήταν βασικές στις περασμένες περιόδους.
Η Άννα Σπανού έκανε το μεγάλο άλμα και πήγε στον ΖΑΟΝ, η Δανάη Κάτρη (Αθήνα), η Μαργαρίτα Καραντάκη (Φλώρινα), η Κατερίνα Σελντία (Ιταλία) είναι φοιτήτριες, η Πένυ Λαΐου, υπηρετεί στην Αθήνα και παίζει δανική εκεί, η έμπειρη Γιάννα Παπαθανασίου, είναι έγκυος στο 2ο παιδάκι της (με το καλό να το δεχτεί) και φυσικά απέχει, ενώ κάποιες κοπέλες δυσκολεύονται λόγω σχολείου, διαβασμάτων φροντιστηρίων κλπ να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα.
Έχουν βέβαια, προωθηθεί από τα τμήματα υποδομών, πολλές νέες κοπέλες με πολύ ταλέντο, αλλά δυστυχώς τους λείπουν οι εμπειρίες, για ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Είναι γεγονός ότι ο Χρ. Αδάμ και οι συνεργάτες του δουλεύουν πάρα πολύ, σε όλους τους άλλους τομείς, δυστυχώς όμως το θέμα της εμπειρίας, είναι κάτι που και χρονοβόρο είναι αλλά και αποκτάται μόνο μέσα από τα επίσημα παιχνίδια...
Σημασία έχει ότι άρχισε το ''χτίσιμο μιας νέας ομάδας που στηρίζεται όμως στην εμπειρία των πιο παλιών κοριτσιών (Τατση, Βούλγαρη, Βαρτζή, Μπαγκούτσα και Παπαθανασίου).
ΑΓΕΧ 0-3 Σχολ. ΜΩΡΑΪΤΗ
Ήταν μια άνιση μάχη απέναντι σε μια πολύ έμπειρη και ενισχυμένη μεταγραφικά ομάδα, όπως αυτή των Σχολών "Μωραϊτη''... Οι κοπέλες της ΑΓΕΧ, στο α' σετ ήταν μουδιασμένες και το έχασαν πολύ εύκολα... Στο 2ο σετ έγινε μάχη, οι κοπέλες του Χρ. Αδάμ το πάλευαν πόντο-πόντο μέχρι το 17-17, όμως κάποια λάθη τους, αλλά και δυο-τρία κραυγαλέα λάθη των διαιτητών, έδωσαν την ευκαιρία στις φιλοξενούμενες να ξεφύγουν και να πάρουν το σετ. Το 3ο ήταν μπορούμε να πούμε διαδικαστικού χαρακτήρα, ο Χρ. Αδάμ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις νέες παίκτριες που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.
Τα σετ: 11-25 (15'), 19-25 (23'), 13-25 (18')΄

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Χρ. Αδάμ): Τάτση, Παπαγεωργίου, Κοσμετάτου, Βούλγαρη, Λαγού, Μπαγκούτσα, λίμπερο η Τσιλιμίγκα, έπαιξαν και οι Βαρτζή, Δημητρίου, Μέρτη, Ποστέκογλου και Κοράκη.

Πηγή - Φωτορεπορτάζ: Αθλητική Εύβοια

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:



Δεν υπάρχουν σχόλια: