Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

0 ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ Ο ΓΠΣΧ

Με αποβολή από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τιμωρία κινδυνεύει ο Γυμναστικός Χαλκίδας. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας, την περασμένη εβδομάδα, δεν κατέβασε παιδική ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ και μετά από παρεμβάσεις προς τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ Ευβοίας - Βοιωτίας, Μελετίου, ο αγώνας αναβλήθηκε για το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.  Αν δεν καταφέρει ο Γυμναστικός να κατεβάσει παιδική ομάδα στην ΕΣΚΑΣΕ, τότε δεν έχει το δικαίωμα να συμμετάσχει στην Γ' Εθνική. 
Άλλα προβλήματα του Γυμναστικού είναι τα διοικητικά, μετά την παραίτηση του συμβουλίου και την αδυναμία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης. 
Επίσης φαίνεται να ναυαγεί η συγχώνευση μεταξύ της ΑΓΕΧ και του ΓΣΠΧ. Όλα δείχνουν πως οι 2 ομάδες της Χαλκίδας θα συνεχίσουν μόνοι τους, με τον ΓΠΣΧ να προσπαθεί να βρει λύσεις για την παιδική ομάδα ώστε να καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και την ΑΓΕΧ να οργανώνει την επάνοδο της στις μεγάλες κατηγορίες, ξεκινώντας μετά από ένα χρόνο απραξίας, από την Β' ΕΣΚΑΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: