Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

0 ΜΕ 4Χ4 Η ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΠΣΧ

Μεγάλη νίκη μέσα στο Μαρούσι πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλκίδας και οδηγεί την κούρσα στη Γ' Εθνική χωρίς να έχει χάσει κάνενα από τα τέσσερα ματς. Είναι μάλιστα μόνος πρώτος στην κορυφή μετά την ήττα του Αετού στο Ψυχικό με 70-63.
Η ομάδα του Καλογήρου επιβλήθηκε 61-69 της Νίκης Αμαρουσίου έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Τομαρά ο οποίος σκόραρε 28 πόντους με έξι τρίποντα! Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας στον επιθετικό τομέα, καθώς οι άμυνες ήταν αυτές που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Γυμναστικός ήταν καθόλη τη διάρκεια του ματς μπροστά (κυρίαρχησε στους πόντους και στα τέσσερα δεκάλεπτα). Πήγε να χάσει τα ηνία του αγώνα στο τρίτο δεκάλεπτο όταν βρέθηκε πίσω στο ματς με δύο πόντους, αλλά ο Τομαράς ήταν εκεί. Με μεγάλα καλάθια έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα της Χαλκίδας, το όποιο δεν χάθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Αξιοσημείωτη η προσπάθεια της Νίκης, η οποία πάλεψε μέχρι το τέλος για να κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνος. Ο Γυμναστικός όμως ήταν ανώτερος (και πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία) και πήρε δίκαια τη νίκη. Προβληματίζει πάντως το γεγονός ότι η Χαλκιδέικη ομάδα πήρε πόντους μόνο από 6 παίκτες με τον Τομαρά να πετυχαίνει 28 πόντους με 6 τρίποντα.

Νίκη Αμαρουσίου - Χαλκίδα 61-69
Διαιτητές: Δημόπουλος - Καλαμάρης.
Τα δεκάλεπτα: 12-13, 23-27, 44-51, 61-69.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Π. Χατζής): Κοντός, Κακαβάς 3, Γιαννάκης 6 (1), Γαπκιάδης 3 (1), Κοντογιάννης 19 (3), Κυπριτζόγλου 14 (3), Γιαουρτόγλου 6 (2), Τάσιος 2, Ευαγγελίτσης 5, Τσέκενης, Γιατράκος 3, Γ. Χατζής.
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Καλογήρου): Γεώργαρος 13 (1), Πανταζής 6, Αγγέλου, Κυρικός, Πούλος, Κατσούλας 8, Τομαράς 28 (6), Σαμουρέλης 3, Περσίδης, Σωτηρίου, Γέρεμιτς 11, Γεροντίτης.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Γυμναστικός Χαλκίδας 8, Αετός 7, Ψυχικό 7, Ένωση Ιλίου 7, Νίκη Αμαρουσίου 6, Πορφύρας 6, Έσπερος Λαμίας 6, Εργοτέλης 5*, Λιβαδειά 5, Πόλις Καλλιθέας 4*, Πολυκράτης 4, Ηρόδοτος 4.
*Εργοτέλης και Πόλις Καλλιθέας έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 27/11): Γυμναστικός Χαλκίδας - Λιβαδειά, Έσπερος Λαμίας - Ψυχικό, Αετός - Ηρόδοτος, Ένωση Ιλίου - Πόλις Καλλιθέας, Εργοτέλης - Πορφύρας,

Το επόμενο παιχνίδι για τον Γυμναστικό Χαλκίδας είναι την άλλη Κυριακή 27 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Λιβαδειά στις 17:00, στο κλειστό Κανήθου.

Πηγή: Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια: