Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

0 ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΟΧ ΜΕ ΜΕΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο ΑΟ Χαλκίς κέρδισε χθες στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας, την Μεικτή Ευβοίας, με σκορ 8-1. Σε πολύ καλή μέρα ο Ιορδανίδης, ο οποίος πέτυχε και 5 γκολ. Επίσης ξεχώρισε χθες και ο Σάκης Γούναρης. Ο Τάσος Τασιόπουλος έβαλε στον αγώνα όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του. Δεν αγωνίστηκαν οι Παστός, Καλλιμάνης, Μανιάτης, λόγο αποθεραπείας, ενώ οι Νικολόπουλος, Τσούτης, Τσίγκρος, δεν αγωνίστηκαν λόγο προβλημάτων με τραυματισμούς. Μόνος και Λέκκας έκαναν χαλαρό τρέξιμο, αλλά δεν είναι έτοιμη, λόγο ίωσης. Η ομάδα της Χαλκίδας σήμερα έχει ρεπό και αύριο συνεχίζει τις προπονήσεις της.
Οικογενειακό φιλικό έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας το Σάββατο, όπου η ομάδα του Κώστα Αδαμόπουλου, κέρδισε με σκορ 2-1. 

ΑΔΥΝΑΜΑ ΦΙΛΙΚΑ
Προσωπική μας άποψη, θεωρούμε ότι τα φιλικά αυτά παιχνίδια δεν ήταν δυνατά φιλικά, έτσι ώστε να χαρακτηριστούν σαν πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Μία εβδομάδα πριν την έναρξη ο ΑΟ Χαλκίς έπρεπε να δώσει ένα δυνατό φιλικό με ομάδα ίσης η μεγαλύτερης δυναμικότητας. Αν και είχε κλείσει φιλικό με τα Άσπρα Σπίτια, το οποίο ακυρώθηκε, έπρεπε έστω τελευταία στιγμή να δώσει ένα γερό φιλικό πριν την έναρξη. Μπορεί η ομάδα να θεώρησε ότι δεν ήθελαν να κουράσουν τους ποδοσφαιριστές μία εβδομάδα πριν.
Γενικά όμως φέτος δεν είδαμε δυνατά φιλικά. Μετά το Σεπτέμβριο τα φιλικά μειώθηκαν. Ουσιαστικά τα δυνατά φιλικά φέτος για τον ΑΟΧ ήταν με ΠΑΟ Ρουφ και Ηρακλή Ψαχνών ενώ αυτά με ίσης δυναμικότητας ήταν τα φιλικά με Φωστήρα, Αχαρναϊκό, Ηλιούπολη, Αιγάλεω και Προοδευτική. 
Αν και όλη η θεωρία αυτή είναι απλά μια γνώμη, το ζητούμενο είναι να δούμε τον ΑΟ Χαλκίς φέτος να είναι έτοιμος, ανεξαρτήτου τι φιλικά είδαμε πριν την έναρξη. Την ευκαιρία αυτή θα την έχουμε την Κυριακή, στις 15:00 στο γήπεδο του Άργους όπου η ομάδα της Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει τον Παναργειακό για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: