Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

0 ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΟΧ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Από νωρίς στα δύσκολα με την εντός έδρας πρεμιέρα του ΑΟ Χαλκίς να είναι την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με την Κόρινθο, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και συνάμα ένα ντέρμπι από τα παλιά με ένα παιχνίδι που φαίνεται πως είναι η αναμέτρηση της σεζόν. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2 με Παναργειακό) και εκτός έδρας νίκη (1-3 την Δάφνη), ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί στην έδρα του για την 3η αγωνιστική κατηγορία. Η ομάδα της Χαλκίδας, με βασικό παράγωντα την έδρα, θέλει να ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία, πιο πάνω από την 3η θέση που βρίσκεται. Η ομάδα της Κορίνθου, μετράει μόνο έναν αγώνα, αυτό στην έδρα της με τον Μανδραϊκό, όπου νίκησε με σκορ 2-0 και έρχεται ψυχολογικά ανεβασμένη στην Χαλκίδα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 
Ένα από τους μεγαλύτερους παράγοντες αυτού του παιχνιδιού, θα είναι η προσέλευση του κόσμου. Τόσο η καλή μέχρι τώρα πορεία τις 2 πρώτες αγωνιστικές για την Χαλκίδα (είναι στην 3η θέση), όσο και το ότι είναι ένα ιστορικό ντέρμπι με μεγάλη ομάδα, αναμένεται να δούμε αρκετό κόσμο την Κυριακή. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΟ Χαλκίς έκαναν προθέρμανση την προηγούμενη εβδομάδα στην Δάφνη και την Κυριακή θα είναι ο 12ος παίχτης της ομάδας.

ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Μία πολύ καλή κίνηση, έκανε η διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς, όπου έβγαλε 3 κατηγορίες εισιτηρίων:
  • Δωρεάν είσοδο
    Θα ισχύει για άνεργους με επίδειξη κάρτας καθώς και για παιδιά κάτω των 12 χρονών. 
  • Μειωμένο εισιτήριο
    θα ισχύει για νέους, μαθητές, φοιτητές και στρατιώτες. 
  • Κανονικό εισιτήριο (10 ευρώ) 
    Θα ισχύει για όσους δεν ανήκουν στις 2 παραπάνω κατηγορίες  
Με αυτή την κίνηση η προσέλκυση του κόσμου θα είναι αρκετά μεγάλη και το μόνο που θα μένει εκείνη την ημέρα θα είναι η καλή μπάλα, η καλή ατμόσφαιρα και η νίκη του ΑΟ Χαλκίς. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: