Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

0 Ο ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ

Είναι κρίμα σε κάθε πρεμιέρα το γήπεδο σχεδόν να γεμίζει και κάτι να γίνεται και ο κόσμος να δυσαρεστείται. Πέρσι είχαμε το Δήλεσι που αν και κερδίσαμε με 1-0, έγινε η ένσταση, χάσαμε το παιχνίδι στα χαρτιά και στην συνέχεια σερί με ήττες. Έτσι και φέτος πρεμιέρα στην έδρα μας, με έναν κόσμο ζεσταμένο που ξεπέρασε τα 600 άτομα και παρόλα αυτά η απόδοση της ομάδας και η ήττα 0-1 από την πολύ λίγη Κόρινθο, έκαναν τον κόσμο να παγώσει και να "ξενερώσει". Φυσικά αν κάποιοι περιμένουν να βγάλουν συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι είναι άξιοι της μοίρας τους αλλά σήμερα ο κόσμος ζεστάθηκε και με μία πολύ κακή εμφάνιση απογοητεύτηκε.
Στον αγώνα, η Χαλκίδα σήμερα δεν έδειξε ότι είναι ομάδα που πάει για άνοδο. Στο πρώτο ημίχρονο το πάλεψε, έχοντας πολλές χαμένες ευκαιρίες, όμως ότι δεν μπορείς να σκοράρεις σε μια ανύπαρκτη ομάδα (και εννοώντας ανύπαρκτη ως προς την σημερινή της παρουσία) που το μόνο που είχε ήταν μία μέτρια άμυνα, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Η Κόρινθος στο πρώτο ημίχρονο δεν έκανε ευκαιρία. Έχεις τον καιρό, έχεις τον κόσμο, έχεις τις ευκαιρίες και φτάνεις στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να φας γκολ, με μία κεφαλιά από το πουθενά και έναν Μόνο, ο οποίος σαν θεατής παρακολούθησε την φάση, χωρίς να κάνει την παραμικρή ενέργεια. 
Και εκεί που λέμε άντε να βγει η ομάδα στο δεύτερο να κάνει κάτι, προσαρμόζονται στην μετριότητα της και με ευκαιρίες της πλάκας δεν καταφέρνει τίποτα. Εκεί όμως άρχισε το σόου των Κορινθίων. Σε κάθε φάση πέφταν κάτω σαν τα κοτόπουλα και έβγαλαν το παιχνίδι από το ρυθμό του. Κάθε 20 δεύτερα είχαμε και ένα παίχτη της Κορίνθου στο χώμα λες και βγήκε στο 2ο ημίχρονο η γυναικεία ομάδα της Κορίνθου. Έτσι η Κόρινθος μας δίδαξε σήμερα το αντιποδόσφαιρο και το βρώμικο τρόπο να προσπαθείς να κρατήσεις το 0-1 από το 46' γιατί δεν έχεις ομάδα να το κρατήσεις αλλιώς. Ένα τετ α τετ των Κορινθίων, ο Μόνος βγαίνει να αποκρούσει, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενουμένων πέφτει κάτω και δίνει κόκκινη στον Μόνο. Και το παιχνίδι πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο ΑΟΧ μένει μέσα με τον τρίτο τερματοφύλακα τον Μπαρόλα (που όσο χρειάστηκε σήμερα ήταν καλός) και μένει με 10. Και μετά ένα παιχνίδι να κλαις τα λεφτά που έδωσες. Η εξέδρα της Χαλκίδας να έχει πάρει φωτιά σε όλο το β' ημίχρονο. Φωνές, συνθήματα, ρυθμός από τους οργανωμένους, πυρσοί, καπνογόνα, τύμπανα, κόρνες, όλα όσα θέλει ένας ποδοσφαιριστής από την εξέδρα για να εμψυχωθεί. Παρόλα αυτά τίποτα. Και στο τέλος. Ο λιγότερο τίποτα κέρδισε. Αυτό ήταν το σημερινό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στο στάδιο, όπως ακριβώς το νιώσαμε. 
Την επόμενη αγωνιστική, 27 Νοεμβρίου, ο ΑΟΧ πάει στο Ναύπλιο να αντιμετωπίσει τον Πανναυπλιακό στις 15:00. Η ομάδα του Ναυπλίου έχει 3 ήττες και είναι αδύνατη από ότι μας την παρουσίαζαν. Εκεί πρέπει να πάει ο ΑΟ Χαλκίς και να πάρει το διπλό. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από μία ομάδα που πάει για άνοδο. 

Α.Ο Χαλκίς: Μόνος, Καλλιμάνης, Νικολόπουλος, Παστός, Μπακρής (68' Μπαρόλας), Μπιρμπίλι (46' Ιορδανίδης), Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς, Χρυσάφης, Κακκάβας (80' Ταυταρίδης)
Κόρινθος: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκέλι, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής (81' Κουβίδης), Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (85' Φραγκάκης)

Τα άλλα αποτελέσματα:
Ένωση Ερμιονίδας 2-0 Θήβα
Μανδραϊκός 4-0 Πανναυπλιακός
Πόρος 0-0 Άσπρα Σπίτια
Παναργειακός 7-0 Ασπρόπυργος
Δάφνη Ερυθρών 1-3 Κύμη
Ατρόμητος Χιλιομοδίου 1-2 Λουκίσια

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:














Δείτε τις καλύτερες φάσεις

Δείτε τον αγώνα:
Α' Ημίχρονο

Β' Ημίχρονο

Δεν υπάρχουν σχόλια: