Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

0 ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΠΙΚΑΛΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΟΙ ΑΡΓΙΤΕΣ

Τα όσα συνέβησαν στο Στάδιο Άργους από το 60 και μετά σίγουρα δεν τιμούν την γηπεδούχο ομάδα αλλά ούτε και τους φιλάθλους της. Δυστυχώς μια μειοψηφία κατάφερε να μετατρέψει έναν πολύ όμορφο αγώνα σε ζούγκλα!!! Άξιος παρατηρητής σε όλα αυτά η τοπική Αστυνομία (θερμά συγχαρητήρια) που παρέμεινε θεατής σε όλα τα γεγονότα. Είναι λυπηρό σε λίγες μέρες να δικάζονται 2 φίλαθλοι της ομάδας μας για κατοχή κροτίδων (συνελήφθησαν πέρσι στην Θήβα, άλλοι απο κει...!!!) και να μην γίνει ούτε μια σύλληψη για ρίψη πετρών στον αγωνιστικό χώρο, για προπηλακισμό του πάγκου του ΑΟΧ ή για παράνομη εισβολή φιλάθλου των γηπεδούχων στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων με σκοπό να παίξει ξύλο με τους ποδοσφαιριστές μας....σας παραδίδουμε στην κρίση των φιλάθλων και των ομάδων του 7ου Ομίλου.

Τέλος αντί για υστερόγραφο, παρακαλώ να επιστραφούν οι κλεμμένες επικαλαμίδες του ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ Καλογερόπουλου, να αφήσετε εκεί που βρήκατε το φαρμακείο της ομάδας και να σταματήσετε να μεταδίδετε τη φυματίωση που έχετε μέσω "σιελόπτυσης" στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας της Χαλκίδας! Βρωμιάρηδες....

Να σημειώσουμε επίσης ότι άτομο από το Άργος, έβρισε τους φιλάθλους της Χαλκίδας, μέσω του chat box, έχοντας ως e-mail, το επίσημο e-mail της διοίκησης του Παναργειακού.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΡΓΟΣ και κλέβουν επικαλαμίδες και φαρμακεία.
Η οικονομική κρίση χτύπησε το Άργος και αετοχέρηδες άρπαξαν από τον πάγκο του ΑΟΧ, τις επικαλαμίδες του Καλογερόπουλου και το φαρμακείο τις ομάδας.
Μπράβο παιδιά μήπως έτσι εσείς την βγάλετε τσάμπα την χρονιά. Ούτε λεφτά για επικαλαμίδες δεν έχετε ούτε για φαρμακείο. Αν είναι δυνατόν άνθρωποι του Παναργειακού να κλέβουν από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας.
Πανελλαδικά ρεζίλι το σκυλιών γίνατε εκεί στο Άργος. Γελάει όλος ο όμιλος μαζί σας. Αν δεν έχετε λεφτά να σας στείλουμε επικαλαμίδες και φαρμακείο μπας και σωθείτε. Φτου σας μεγάλοι άνθρωποι δεν ντρέπεστε. Φυσικά δεν σχολιάζουμε τις ροχάλες. Άρρωστοι θα μας κολλήσετε την σύφιλη σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: