Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

0 ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Μόνο την νίκη έχει στο μυαλό του ο ΑΟ Χαλκίς σαν αποτέλεσμα που πρέπει να πετύχει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, όπου θα φιλοξενήσει τα Άσπρα Σπίτια. Μετά την αποχώρηση του Τάσου Τασιόπουλου από τον πάγκο της Χαλκίδας, ο ΑΟ Χαλκίς θα έχει στον πάγκο προσωρινά τον Παναγιώτη Σκόνδρα, ο οποίος ήταν προπονητής και την προηγούμενη σεζόν, από τον Απρίλιο μέχρι το τέλος, μετά την τότε αποχώρηση του Γεωργαρά. Δεν υπάρχουν περιθώρια για τον ΑΟ Χαλκίς, όπου πρέπει από εδώ και πέρα οι ποδοσφαιριστές και περισσότερο οι φετινές ακριβοπληρωμένες μηχανές, να δείξουν επιτέλους την αξία τους. 
Από την άλλη η ομάδα από τα Αντίκυρα Βοιωτίας, αν και νεοφώτιστη, έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και έχει κάνει καλά αποτελέσματα, όπως η νίκη 1-0 με τον Πανναυπλιακό, η λευκή ισοπαλία στον Πόρο, αλλά και η λευκή εντός έδρας ισοπαλία την Κυριακή με τον Μανδραϊκό. 
Τα ψέμματα τελείωσαν. Από εδώ και πέρα ο ΑΟ Χαλκίς πρέπει να φέρνει μόνο καλά αποτελέσματα αν θέλει να ξαναμπεί στο κόλπο της ανόδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: