Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

0 ΠΟΡΩΤΙΚΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ ΝΙΚΗ

Σημαντική νίκη πήρε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς στον Πόρο, όπου κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 0-1. Η πρεμιέρα του Παντέλη στον πάγκο, η αλλαγή κλίματος καθώς και η αφύπνιση της ομάδας, ήταν η αιτία που παρακολουθήσαμε έναν διαφορετικό ΑΟ Χαλκίς, ο οποίος επιστρέφει στην τροχιά των στόχων του. ΠΟΡΩτική και ΠΑΝΤΕΛονάτΗ νίκη την χαρακτήρισαν μερικοί από τους φιλάθλους της Χαλκίδας που παρευρέθηκαν στον Πόρο, ακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟ Χαλκίς ήταν ο επικεφαλής του αγώνα, αφού ο Πόρος δεν έδειξε να απειλεί. Στο 16' από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καρακατσάνης, βρήκε το κεφάλι του Νικολόπουλου αλλά στην συνέχεια ο ίδιος έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Στο 20' ένα φάουλ που εκτέλεσε από τα δεξιά ο Καλλιμάνης, ο Παστός με κεφαλιά την δεν βρήκε δίχτυα. Στο 35' όμως σε διώξιμο του Παστού από την άμυνα, ο Ιορδανίδης, κατέβασε πολύ ωραία την μπάλα, απέφυγε τον αμυντικό του Πόρου και βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιουργούση, όπου και τον πλάσαρε εύστοχα, ανοίγοντας το σκορ του αγώνα, υπέρ της ομάδας της Χαλκίδας. 
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πόρος απείλησε αλλά ο ΑΟ Χαλκίς στην συνέχεια ήταν αυτός που κυριάρχησε στις ευκαιρίες και κράτησε το 0-1, που μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο σκορ. Στο 60' ο Πόρος έκανε το πρώτο σουτ του αγώνα με τον Δρούγκα, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Μόνο. Στο 65' ο Πόρος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού ο Κιοσσές βρέθηκε τετ α τετ με τον Μόνο. Όμως ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας, έκανε την απόκρουση του αγώνα, διώχνοντας με τα πόδια την μπάλα σε κόρνερ.  Στην συνέχεια ο Καλογερόπουλος έχασε 2 καλές ευκαιρίες. Η μία στο 70' όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιουργούση, αλλά ο τερματοφύλακας του Πόρου μπλόκαρε και την άλλη στο 75' όταν το απευθείας σουτ που έκανε, βρήκε το κάθετο δοκάρι του Γιουργούση και στην συνέχεια κατέληξε η μπάλα άουτ. 
Από τον ΑΟ Χαλκίς, αντίκρισαν κίτρινη κάρτα οι Ιορδανίδης και Μπιρμπίλης, με τον δεύτερο να χάνει το επόμενο παιχνίδι με τον Μανδραϊκό, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 15:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Το παιχνίδι αυτό θα είναι σημαντικό για την ομάδα του ΑΟΧ, αφού ο Μανδραϊκός είναι στην 2η θέση με 13, έναντι της ομάδας της Χαλκίδας, που είναι στην 5η μαζί με Ατρόμητο Χιλιομοδίου, με 10, ενώ μειώθηκε και η διαφορά από την κορυφή, αφού η ήττα της Κορίνθου μέσα στα Λουκίσια, τις στέρησαν τους 3 βαθμούς και έμειναν στην κορυφή με 15. 
Μικρή ταλαιπωρία υπέστη η αποστολή του ΑΟ Χαλκίς, καθώς το λεωφορείο χάλασε στον ισθμό της Κορίνθου, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να έρθει άλλο από την Χαλκίδα. Το γραφείο έκανε έγκαιρα την αντικατάσταση και αυτή την στιγμή η ομάδα του ΑΟΧ είναι στον δρόμο της επιστροφής για την Χαλκίδα. 

Ρεπορτάζ από τον Αποστόλη Αβερκιάδη

ΠΟΡΟΣ: Γεωργούσης, Ευαγγελόπουλος, Μετζιάνι, Μήλιος, Παπαπέσιος, Κιοσσές, Μπιζιώτας (85' Βλάχος), Ζώρας, Χατζόπουλος (72' Μέλλος), Μήτρου, Γιάννης (60' Δρούγκας)
ΧΑΛΚΙΔΑ: Μόνος, Καλλιμάνης, Μπακρής, Παστός, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι (60' Γούναρης), Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Ιορδανίδης, Καρακατσάνης (88' Γκιτσάλης), Κακκάβας (71' Ταυταρίδης)

Φωτορεπορτάζ από τον Αποστόλη Αβερκιάδη





Τα άλλα αποτελέσματα
Μανδραϊκός 3-0 Ένωση Ερμιονίδας
Λουκίσια 2-1 Κόρινθος
Άσπρα Σπίτια 4-0 Κύμη
Θήβα 2-1 Δάφνη Ερυθρών
Πανναυπλιακός 5-0 Ασπρόπυργος
Ατρόμητος Χιλιομοδίου 1-0 Παναργειακός

Η βαθμολογία
ΠΑΣ Κορίνθου 15
Μανδραϊκός ΑΟ 13
ΑΟ Λουκισίων 12
Ένωση Ερμιονίδας 11
ΑΟ Χαλκίς 10
Ατρόμητος Χιλιομοδίου 10
ΑΟ Θήβας 9
Παναργειακός 8
Ένωση Άσπρα Σπίτια Αντίκυρα 8
ΑΟ Κύμης 7
Δάφνη Ερυθρών 6
Πανναυπλιακός 6
ΑΟ Πόρου 5
Ασπρόπυργος 0

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!
8 χρόνια πριν πάλι διπλό με Παντέλη

Πορωτικό παντελονάτο διπλό πήρε σήμερα ο ΑΟ Χαλκίς στον Πόρο. Κανείς όμως δεν θα ξεχάσει το διπλό που είχε πάρει ο ΑΟ Χαλκίς μέσα στην Λάρισα πριν 8 χρόνια, όταν στον πάγκο του ΑΟ Χαλκίς, ήταν ξανά ο Νίκος Παντέλης. Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 2003 όταν η ομάδα της Χαλκίδας είχε κερδίσει τότε την ΑΕΛ με σκορ 0-2 μέσα στο γήπεδο Αλκαζάρ, για την 14η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. Ο Γιακίνης στο 14' και ο Μιχελής στις καθυστερήσεις του αγώνα, είχανε χαρίσει τους 3 βαθμούς στον ΑΟΧ. Στην επιστροφή για την Χαλκίδα, η αποστολή της ομάδας αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της Χαλκίδας. Ένα παλικαρίσιο διπλό που είχε πάρει ο ΑΟΧ με τον Παντέλη στον πάγκο. 8 χρόνια μετά ο ΑΟΧ παίρνει ξανά ένα παλικαρίσιο διπλό. Βέβαια αυτή την φορά δεν έχει αντίπαλο την Λάρισα, αλλά τον Πόρο, και δεν αγωνίζεται στην Γ' αλλά στην Δ΄ Εθνική. Ελπίζουμε με αφορμή αυτή την σύμπτωση και αυτό το flashback κάτι καλύτερο για το μέλλον του ΑΟ Χαλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια: