Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

0 ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

Νικήτρια μεν, κακή δε η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς η οποία επικράτησε με 2-0 των Άσπρων Σπιτιών στο Δημοτικό Στάδιο. Ο αγώνας διεξήχθη υπο το βλέμμα 300 περίπου φιλάθλων, με τον ΑΟΧ να παρουσιάζει ένα πολύ κακό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του μάτς.
Η ομάδα του Παναγιώτη Σκόνδρα, δεν μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κατέχουν τα ηνία του μάτς στο πρώτο δεκάλεπτο, διάστημα το οποίο, έφτασαν πολύ κοντά στην επίτευγξη κάποιου τέρματος, επισκεπτόμενοι πολλάκις τα καρέ του Μόνου.
Στη συνέχεια ο ΑΟΧ, ανέβασε στροφές και πάτησε καλύτερα το ''χορτάρι'' του Σταδίου, με αποτέλεσμα στο 29ο λεπτό, ο Καλογερόπουλος να σερβίρει στον Ιορδανίδη (από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ), με τον τελευταίο να πλασάρει μετ' ανέσεως μπροστά στον εξουδετερωμένο Χρόνη (1-0). Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή του Ιορδανίδη, κρίθηκε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, καθώς ο φόρ της Χαλκίδας πήρε τη θέση του Θωμά, που τραυματίστηκε στο ζέσταμα.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν αξίζει ιδιαίτερου σχολιασμού, καθώς από τη μια ο ΑΟΧ είχε την κατοχη όχι όμως το καθαρό μυαλό να δημιουργήσει φάσεις, κι από την άλλη τα Ασπρα Σπίτια τα οποία απλώς υπήρχαν στο χορτάρι, αν εξαιρέσουμε το πρώτο τους δεκάλεπτο.
Να σημειωθεί πως η Χαλκίδα είχε στον πάγκο τον Καλλιμάνη (μπήκε ως αλλαγή στο 81), εκτός αποστολής τους Αδαμόπουλο, Χρυσάφη, λόγω τραυματισμού, ενώ έχασε και τον Θωμά κατα τη διάρκεια του ζεστάματος.
Το τελικό σκόρ έγραψε στο 92', ο Μανιάτης με κεφαλιά στο ύψος του πέναλτυ, μετά από σέντρα του Γκιτσάλη. Με αυτόν τον τρόπο η Χαλκίδα πήρε τη νίκη, χωρίς να ιδρώσει αλλά χωρίς ωστόσο να παίξει και μπάλα, έφτασε τους 7 βαθμούς, και αντιμετωπίζει την επόμενη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου εκτός έδρας τον Πόρο.

Φωτορεπορτάζ του αγώνα:





Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα και τα γκολ:


ΑΟΧ: Μόνος, Μπακρής, Γούναρης, Παστός, Μπιρμπίλης(86' Καλλιμάνης), Νικολόπουλος, Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Ταυταρίδης(68' Κακκάβας), Ιορδανίδης, Καρακατσάνης(75' Γκιτσάλης)
Στον πάγκο έμειναν οι: Μπαρόλας, Γκιόκας, Ταβλαρίδης, Θωμάς.
ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ: Χρόνης, Λαζάρου, Παπαχαραλάμππους, Καραμπέτσος, Αβράμπος, Παπαδήμος, Νικολάου(64' Πλακίδας), Γιαχρίτζης(79' Γιζρίτζης Λ.), Τζήκας, Κουτρούμπας(64' Λιάκος), Πλακίδας Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: