Τρίτη 24 Απριλίου 2012

0 ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΠΣΧ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Μεγάλη ήττα υπέστη ο Γυμναστικός Χαλκίδας στο Ίλιον, όπου έχασε από την πρώην συγκάτοικο στην πρώτη θέση Ένωση με το βαρύ 68-37 και τώρα τα περιθώρια για άνοδο στενεύουν. Ήταν σαν να μην βγήκε στο παρκέ ποτέ. Η ομάδα η οποία φέτος ήταν τρένο, παρουσίασε στο Ίλιον μια τελείως διαφορετική ομάδα, πράγμα που μπορεί να τις κοστίσει την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία, την οποία έδειχνε να κρατάει γερά.
Στο παιχνίδι που παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι της Χαλκίδας που βρέθηκαν στο Ίλιον, η Ένωση, μπήκε δυνατά και από τα πρώτα λεπτά δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Στο πρώτο δεκάλεπτο το Ίλιον πήρε ένα προβάδισμα μεγάλο (20-9), αλλά ο ΓΠΣΧ μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο και κόντραρε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Γυμναστικός κόντραρε τους γηπεδούχους οι οποίοι κρατούσαν ένα καλό προβάδισμα από το πρώτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο όμως, η Χαλκίδα δεν μπήκε στο παρκέ και με ένα σερί 18-5, έδωσε μία νίκη τεραστίων διαστάσεων στην Ένωση Ιλίου, με 31 πόντους διαφορά.
Επόμενο παιχνίδι για τον Γυμναστικό Χαλκίδας, είναι την Κυριακή 29 Απριλίου στις 17:00, όπου θα φιλοξενήσει τον συγκάτοικο στην 2η θέση Αετό, στο κλειστό Κανήθου. Ο ΓΠΣΧ θέλει πάση θυσία την νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες για άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία. O ΓΠΣΧ και ο Αετός, συγκατοικούν στην 2η θέση, η οποία οδηγεί στην Β' Εθνικής και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την άνοδο.

Ένωση Ιλίου - Γυμναστικός Χαλκίδας 68-37
Διαιτητές: Επιτροπάκης - Ξάνθος.
Τα δεκάλεπτα: 20-9, 36-22, 50-32, 68-37.
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας - Στρατικόπουλος): Αβραμίδης, Μπέλλας Γ. 15 (4), Σκαλωμένος 6 (1), Σπηλιόπουλος 6, Βαρσαμούλης 1, Μαστροκωστόπουλος, Παπαδημητρίου 4, Μπέλλας Οδ. 2, Λυκογιάννης 17, Καλαμαράς 3 (1), Λοΐζος 1, Γιανναλέτσος 13.
ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Καλογήρου): Γεώργαρος 13, Πανταζής 2, Αγγέλου 1, Κυρίκος, Κατσούλας 6, Τομαράς, Σαμουρέλης 3, Καπελέρης, Πούλος, Γέρεμιτς 10, Γεροντίτης.

Τα αποτελέσματα:
Ένωση Ιλίου - ΓΠΣ Χαλκίδας 68-37
Αετός - Έσπερος Λαμίας 107-53
Λιβαδειά - Εργοτέλης 69-64
Πόλις Καλλιθέας - Πολυκράτης 69-64
Ηρόδοτος - Πορφύρας 82-78
Ψυχικό - Νίκη Αμαρουσίου 78-76

Η βαθμολογία (σε 20 αγώνες): Ένωση Ιλίου 36, ΓΠΣ Χαλκίδας 35, Ψυχικό 35, Αετός 34, Πόλις Καλλιθέας 31, Εργοτέλης 30, Νίκη Αμαρουσίου 29, Λιβαδειά 29, Πολυκράτης 28, Πορφύρας 26, Έσπερος Λαμίας 25, Ηρόδοτος 21.

Η επόμενη αγωνιστική (21η, 29/04): Χαλκίδα - Αετός, Εργοτέλης - Έσπερος Λαμίας, Πολυκράτης - Ένωση Ιλίου, Πορφύρας - Πόλις Καλλιθέας, Νίκη Αμαρουσίου - Ηρόδοτος, Λιβαδειά - Ψυχικό.

Ο ΓΠΣΧ ευχαριστεί για την φιλοξενεία:
"Η διοίκηση και οι άνθρωποι του Γυμναστικού αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν αγωνιστικά, την ομάδα της Ένωσης Ιλίου για την νίκη στο σημερινό ντέρμπυ και για την άνοδο στην Β' Eθνική κατηγορία. Πραγματικά άξιζαν την νίκη και την άνοδο.
Όμως, επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο και την διοίκηση της ομάδας του Ιλίου, για την "θερμή φιλοξενία" που τόσο καλά είχε προετοιμάσει για την ομάδα της Χαλκίδας (κυρίως στον προπονητή και στους παίκτες) στο σημερινό παιχνίδι. Ήταν άλλωστε κάτι που το διαπίστωσαν και οι εκατοντάδες φίλοι του μπάσκετ που κατέκλυσαν το κλειστό του Ιλίου, για το σημερινό παιχνίδι.
Επιφυλασσόμεθα, εάν ξαναβρεθούμε αντίπαλοι, σε οποιαδήποτε κατηγορία, να ανταποδώσουμε και στην Χαλκίδα, αυτήν την όμορφη και αθλητική "φιλοξενία" που τύχαμε σήμερα στο Ίλιον. "Άλλωστε τέτοιες αθλητικές συμπεριφορές πρέπει να παραδειγματίζουν και να μην μένουν αναπάντητες".
Σας ευχαριστούμε κύριοι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: