Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

0 ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ Ο ΤΑΡΝΑΝΑΣ

Χθες, ο Πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς, Βασίλης Ταρνανάς παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας, στην Λαμία και στην εκπομπή "90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις". Ο Ταρνανάς, δεν άνοιξε τα χαρτιά του και αναφέρθηκε σε γενικές γραμμές, στην πορεία της ομάδας της Χαλκίδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ίδιος όμως δεν αναφέρθηκε αναλυτικά στα λάθη που έγιναν και μάλιστα για άλλη μια φορά δεν ανέφερε ποιοι είναι αυτοί που τον κρέμασαν. Από πλευράς δημοσιογράφου όμως, δεν έγιναν κάποιες ερωτήσεις ουσίας. Από την συνέντευξη δείχνει πως ο Ταρνανάς δεν έχει ξεκαθαρίσει στο αν θα μείνει η θα φύγει από τον ΑΟΧ. Όπως είπε αν η ομάδα μείνει στην Δ' Εθνική θα φύγει. Αν με κάποιες ανακατατάξεις η ομάδα ανέβει στην Γ' Εθνική τότε θα παραμείνει. Σήμερα ο Χριστοβασίλης βρίσκεται στην Χαλκίδα όπου και θα συναντιόταν με τον Ταρνανά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι.

Δείτε βίντεο με απόσπασμα της συνέντευξης του Ταρνανά στο STAR Λαμίας:

Ο Β.Ταρνανάς στα 90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις από LAMIASTARGR

Μερικά από όσα είπε ο Ταρνανάς χθες στο STAR Λαμίας:
  • Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα, στην ομάδα της Χαλκίδας (γηπεδικο κλπ.) και δεν έχω στην ουσία βοήθεια απο πουθενά. Αναζητώ "συμπαίχτες" να με βοηθήσουν.
  • Όταν ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή για το ενδεχόμενο επένδυσης στον ΠΑΣ και στην φιλία του με τον Χρηστοβασίλη, απάντησε: Προέχει η Χαλκίδα και δεν μπορώ εύκολα να τα παρατήσω μετά απο τρία χρόνια προσπάθειας. Όλα θα εξαρτηθούν απο το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης και ανόδου της Χαλκίδας στην Γ΄ Εθνική. Αν η Χαλκίδα ανέβει θα παραμείνω σίγουρα, αν όχι πολύ πιθανών να αποχωρήσω.
  • Με τον Χρηστοβασίλη, μας συνδέει φιλια.
  • Ανεφερθηκε και στην ομαδα του χωριού του, τον Ευβοϊκο Αγιου Νικολαου, οπου κερδισε την ανοδο στην Δ΄Εθνικη και στο ενδεχομενο να την βοηθησει οικονομικα.
  • Φέτος έφερα γνωστούς ποδοσφαιριστές για την κατηγορία στην Χαλκίδα (Χρυσαφης, Ιορδανιδης), που σημαίνει ότι έριξα λεφτά, άλλο που δεν απέδωσαν και έφυγαν.
  • Η συνέντευξη επικεντρώθηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η ομάδα της Χαλκίδας, οπός και στο οι δεν τον στήριξαν τοπικοί επιχειρηματίες που του το είχαν υποσχεθεί με αποτέλεσμα να μείνει μονός του.

Σχόλια συνέντευξης Ταρνανά από το "Κοντά στα σπορ":
Ο πρόεδρος του ΑΟΧ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στους λόγους και σε όποια λάθη έγιναν, για τις επιλογές παιχτών και για τους ανθρώπους που ήταν στην αρχή στην διοίκηση και μέχρι τον Δεκέμβριο τον άφησαν μόνο του. Από την πλευρά του δημοσιογράφου της τηλεόρασης, δεν έγιναν ερωτήσεις ουσίας και οι ερωτήσεις ήταν και αυτές γενικές. Πρώτη φορά βλέπω δημοσιογράφο να κάνει ερώτηση και να απαντά ο ίδιος.
Κύριε Ταρνανά, έχετε ματώσει για την ομάδα τα χρόνια που την έχετε στα χέρια σας. Επιτέλους ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια. Θα ήταν σωστό να γίνει μια συνέντευξη στα γραφεία της ομάδας, αν υπάρχουν ακόμα, με όλους τους δημοσιογράφους και να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις και τις πιο καυτές ακόμα. Δεν χρειάζεται να τρέχετε χιλιόμετρα μακριά για να κάνετε τα κέφια ορισμένων δημοσιογράφων. Πρώτα θα πρέπει να μιλήσετε στον κόσμο της Εύβοιας. Ελπίζουμε κάποτε να μάθουμε το τι έγινε πραγματικά στον ΑΟ Χαλκίς και ποιος πραγματικά ήταν μαζί σας μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: