Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

0 ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΟΧ

Οι παμπαίδες του ΑΟ Χαλκίς,
τερμάτισαν στην 3η θέση.
Καλές εντυπώσεις άφησαν στο καλοκαιρινό τουρνουά της Ερέτριας 2012, οι ακαδημίες του ΑΟ Χαλκίς. Η ομάδα παίδων μπορεί να αποκλείστηκε από τα τελικά πετυχαίνοντας 2 νίκες και 2 ήττες, όμως οι παμπαίδες, έφτασαν στον μικρό τελικό και τερμάτισαν στην 3η θέση. Ικανοποιημένοι οι διοικούντες και οι προπονητές των ακαδημιών του ΑΟ Χαλκίς, καθώς είδαν μια καλή πορεία των ομάδων παίδων και παμπαίδων στο τουρνουά. Το τουνρουά αυτό ήταν ένα δυνατό τεστ που δείχνει πως υπάρχει μια ανοδική πορεία στις ακαδημίες του ΑΟΧ.


ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ 23/6/12
ΠΡΩΙ - ΕΡΕΤΡΙΑ

ΠΑΙΔΕΣ: ΑΟ Χαλκίς 1-2 Νίκη Ρέντη
Οι παίδες του ΑΟ Χαλκίς, το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από την Νίκη Ρέντη, με σκορ 1-2.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΑΟ Χαλκίς 1-0 Δάφνη Παλαιού Φαλήρου
Σημαντική νίκη πήραν οι παμπαίδες του ΑΟ Χαλκίς, χθες το πρωί στην Ερέτρια, κερδίζοντας την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, με σκορ 1-0.
ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΑΜΑΡΥΝΘΟ
ΠΑΙΔΕΣ: Αμαρυνθιακός 1-3 ΑΟ Χαλκίς
Οι παίδες του ΑΟ Χαλκίς, κέρδισαν εύκολα τον γηπεδούχο Αμαρυνθιακό, με σκορ 1-3, αλλά δεν τα κατάφεραν να προκριθούν στα τελικά του τουρνουά. Με 2 νίκες, 2 ήττες και διαφορά τερμάτων 7-5, άφησαν καλές εντυπώσεις. 
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΑΟ Χαλκίς 1-1 ΑΟ Πειραιά
Ισόπαλοι αναδείχτηκαν οι παμπαίδες του ΑΟ Χαλκίς με τους αντίστοιχους του ΑΟ Πειραιά, με σκορ 1-1. Οι παμπαίδες της Χαλκίδας έχασαν την πρόκριση για τον τελικό σε ισοβαθμία από διαφορά τερμάτων με αποτέλεσμα να προκριθούν στον μικρό τελικό του τουρνουά, με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και διαφορά τερμάτων 8-2.  

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ 24/6/12 (ΕΡΕΤΡΙΑ)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: ΑΟ Χαλκίς 3-2 Μαλεσίνα
Με σκορ 3-2 οι παμπαίδες του ΑΟ Χαλκίς, επικράτησαν των αντίστοιχων της Μαλεσίνας και τερμάτισαν στην 3η θέση του τουρνουά.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά θα αναρτηθούν εδώ αργότερα.
Προς το παρόν δείτε τα προσωρινά εδώ: 
http://www.ourboys.gr/component/content/article/186/3174.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: