Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

0 ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΨΑΚΟ Ο ΑΟΧ

Αύριο είναι η πρεμιέρα Κυπέλλου Ευβοίας για τον ΑΟ Χαλκίς, όπου θα αντιμετωπίσει στις 17:00, τον Ελλήσποντο, στο γήπεδο Νέας Λαμψάκου. Η ομάδα της Χαλκίδας θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που αγωνίζεται 2 κατηγορίες κάτω (Α2 ΕΠΣ Ευβοίας) και αν και άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία, οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για να ριχτούν στην πρώτη επίσημη μάχη. Η ομάδα θα παρουσιαστεί περίπου, όπως στον αγώνα με την ΑΕΧ που είχε κερδίσει με σκορ 0-3. 


ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ:

Τον Κώστα Καλλιμάνη, θα τιμήσει η ομάδα του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου, αφού από αυτήν ξεκίνησε την καριέρα του ο Κώστας Καλλιμάνης, φτάνοντας να παίζει στην Α' Εθνική με ομάδες όπως ο Άρης, η Ξάνθη, ο Πανσερραϊκός και ο Λεβαδειακός.

Δείτε την ανακοίνωση του Ελλήσποντου:

"Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ελλήσποντος, σας προσκαλεί στον ποδοσφαιρικό αγώνα κυπέλλου, που θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων του Α.Σ. Ελλήσποντος και Α.Ο. Χαλκίς, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Νέας Λαμψάκου.

Πριν την έναρξη του αγώνα, θα τιμηθεί από την διοίκηση του Α.Σ. Ελλήσποντος, ο ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Χαλκίς, Κώστας Καλλιμάνης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα μας, για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: