Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

0 ΑΟΧ: Άτυχος στο Κιάτο, κόλλησε στο μηδέν.

Άτυχος και άστοχος ο ΑΟ Χαλκίς χθες στο Κιάτο που ήρθε ισόπαλος με αντίπαλο τον Πέλοπα, με σκορ 0-0. Η λευκή ισοπαλία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς η ομάδα της Χαλκίδας, έπρεπε να είχε πετύχει πολλά γκολ. Η αστοχία όμως των επιθετικών και η ατυχία, έδειξαν πως η μπάλα είναι στρογγυλή και πολλές φορές δεν σου κάνει το χατίρι. Αποτέλεσμα είναι, ο ΑΟΧ να μείνει στο μηδέν και να φύγει από το Κιάτο με 1 βαθμό, αντί να κερδίσει με 0-5, πέφτοντας στην 2η θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο Ο Πέλοπας μπήκε πιο δυνατά και παθιασμένα στον αγώνα, έκανε κάποιες φάσεις, εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά και τις ολιγωρίες των κυανόμαυρων. Από το 20' και μετά η ομάδα της Χαλκίδας, πήρε κεφάλι στον αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Γκιόκα, Καφαντάρη και Καραμπά, να αστοχούν σε πλεονεκτική θέση.
Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής και βαθμολογία
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΧ έπαιζε μονότερμα και δεν άφησε τους γηπεδούχους να πάρουν ανάσα. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Απανωτά κόρνερ, σουτ, κεφαλιές, τετ-α-τετ αλλά σε καμία φάση δεν κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα. Κορυφαία φάση του ΑΟΧ στο 69', όταν σε μακρινό σουτ του Θωμά, η μπάλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Χασαμπέλι. Στο τέλος του αγώνα (στο 94'), λίγο έλειψε η Χαλκίδα να δεχτεί και γκολ και να πάρει την νίκη ο Πέλοψ. Τελικό 0-0 αντί για 1-5 με την Χαλκίδα να χάνει άλλη μια ευκαιρία να πάρει τους 3 βαθμούς. 
Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ο ΑΟΧ φιλοξενεί τα Λουκίσια για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ευβοίας, στις 15:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Χαλκίδας. Ο επαναληπτικός είναι με το νέο έτος, Κυριακή 6 Ιανουαρίου του 2013, στα Λουκίσια.
Την επόμενη αγωνιστική, 23 Δεκεμβρίου, ο ΑΟΧ έχει ρεπό και επόμενος αγώνας γι αυτόν είναι με το νέο έτος, 13 Ιανουαρίου 2013, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μανδραϊκό, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. 

ΠΕΛΟΨ (Βασίλης Τζαλακώστας) : Χασαμπέλι, Χουσελάς, Μακρής, Στασινόπουλος Δ. (76' Μανιώτης), Βελέτζας (84' Αντωνόπουλος), Παπαϊωάννου, Πετρόπουλος, Παπαβασιλείου, Πράττος, Μπούκης, Λίλιος (67' Μιχαλόπουλος).
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Γιάννης Καραμπάς) : Μόνος, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Καφαντάρης (86' Ζαφειρόπουλος), Φελέκης, Μανιάτης, Μπλατσέρης (46' Τσουπεής), Θωμάς, Γκιόκας, Τσομπάνης (78' Τσαλμάς).

Εκτός για 1 μήνα ο Ευσταθίου.
Εκτός από τον Γκιτσάλη που είχε θλάση, απών απ' τον χθεσινό αγώνα ήταν και ο Νίκος Ευσταθίου, λόγο του προβλήματος που είχε στον Μηνίσκο και υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκόπηση, στο Ιατρικό κέντρο Περιστερίου. Ο αμυντικός του ΑΟΧ, θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα περίπου μήνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: