Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

0 ΑΟΧ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: 31/3 στις 16:00, η τελευταία αγωνιστική

Ο ΑΟ Χαλκίς, κυπελλούχος Ευβοίας 2013, έχει κατακτήσει την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία. Στην τελευταία αγωνιστική, που είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου, φιλοξενεί τον Μανδραϊκό, στις 16:00, στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας. Το παιχνίδι για τον ΑΟΧ, είναι αδιάφορο καθώς έχει κλειδώσει την 5η θέση. Όχι όμως και για τον Μανδραϊκό, ο οποίος με νίκη στη Χαλκίδα και εντός έδρας ήττα της Ερμιονίδας με τον Παναργειακό, κατακτάει την 1η θέση και το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Τίτλος βέβαια τυπικός, αφού έχουν κατακτήσει την άνοδο. 
Στον πρώτο αγώνα, ο Μανδραϊκός είχε κερδίσει τον ΑΟΧ με 1-0 στη Μάνδρα, με ανύπαρκτο πέναλτι στο 90', ενώ πέρσι στο στάδιο Χαλκίδας, οι 2 ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 1-1.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Αδρονικίδης με βοηθούς τους Ηλία Κοτζαμανίδη και Δημήτρη Ζησιμόπουλο, απ' τον σύνδεσμο Πειραιά. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Θανάσης Νικολακόπουλος, απ' τον σύνδεσμο Αθηνών.
Αν και η ομάδα φέτος δεν προσέφερε καλό ποδόσφαιρο, πέτυχε τους στόχους της που ήταν η άνοδος στη Γ' Εθνική κατηγορία και η κατάκτηση του φετινού κυπέλλου Ευβοίας. Ελπίζουμε την Κυριακή, αυτή η χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: