Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

0 ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ: Ήττα με 4-1 στα Χανιά, παραμονή στη Β' Εθνική

Δεν τα κατάφεραν οι Αβαντίδες στα μπαράζ, να φτάσουν κοντά στην άνοδο και έτσι του χρόνου, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας, θα αγωνίζεται ξανά στη Β' Εθνική κατηγορία. Χθες αγωνίστηκαν στα ημιτελικά των μπαράζ, με αντίπαλο τον ΑΟ Χανίων, στα Χανιά, σε νοκ άουτ αγώνα. Η ήττα με 4-1, στο γήπεδο Μουρνιών, έδωσε την ευκαιρία στις Χανιώτισσες να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α' Εθνική, ενώ οι Αβαντίδες, από του χρόνου, θα είναι ξανά στη Β' Εθνική κατηγορία. Στον πάγκο των κοριτσιών της Χαλκίδας, ήταν ο Θανάσης Πύθουλας και όχι ο Σταύρος Σταθαράς, ενώ ντεμπούτο στον πάγκο των κρητικών, έκανε ο Τομ Ντιβάιν.  
Οι Αβαντίδες μπήκαν δυνατά και στο 6', από σέντρα της Τσόκου βρήκε την Μιρσιλή, η οποία σούταρε, αλλά σωτήρια απέκρουσε η Γιακουμάκη. Μόλις στο 9' τα Χανιά άνοιξαν το σκορ, όταν στο σουτ της Σαρρής, αν και απέκρουσε η Στεφανοπούλου, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχες δημιουργούσαν ευκαιρίες για τα επόμενα 10 - 15 λεπτά. Στα  Στο 40', όμως οι Αβαντίδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με ένα σουτ της Οικονόμου, όπου η Γιακουμάκη πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση με το πόδι. Στην  συνέχεια οι γηπεδούχες, δημιούργησαν ξανά ευκαιρίες. 
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μόλις στο 48΄, από εκτέλεση φάουλ της Πύθουλας, η Τσόκου πιάνει την κεφαλιά και την στέλνει στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Εβίτα Στεφανοπούλου που ήταν σε καλή μέρα, απέκρουσε στο 50' εντυπωσιακά με γροθιές, μια εκτέλεση φάουλ της Σαρρής. Οι ελπίδες κράτησαν μέχρι το 55', όπου η Μανωλίτση έστρωσε στη Γιαννούτσου που με δυνατό σουτ, έκανε το 2-1 και έβαλε μπροστά στο σκορ τα Χανιά. Στο 66' η Σαρρή από εκτέλεση φάουλ, πάσαρε στη Ζντράβκοβιτς, η οποία έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά για άλλη μια φορά η Εβίτα Στεφανοπούλου. Στο 74' τα Χανιά σφράγισαν τη νίκη. Εξαιρετική κάθετη πάσα της Σαρρή στη Δημητριάδη, που με ιδανικό πλασέ, έκανε το 3-1. Στο 80' οι Αβαντίδες έχασαν άλλη μία μεγάλη ευκαιρία, όταν από εκτέλεση φάουλ της Πύθουλα, η Μιρσιλή από κοντά, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 86' ένα σουτ της Στεφανουδάκη, η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι της Στεφανοπούλου. Στο 87', από ένα δυνατό σουτ της Ζντραβκόβιτς η Στεφανοπούλου απέκρουσε για άλλη  μια φορά εντυπωσιακά. Όμως στην επαναφορά, από εκτέλεση κόρνερ της Γιαννούτσου, η Μανωλίστη με κεφαλιά, έγραψε το τελικό 4-1, που στέλνει τα Χανιά στον τελικό των μπαράζ για την άνοδο στην Α' Εθνική και τις Αβαντίδες απ' του χρόνου ξανά στη Β' Εθνική κατηγορία.
Σήμερα τα Χανιά, θα μάθουν τον νικητή απ' τον αγώνα Ήφαιστος Περιστερίου - Ολυμπιακός Καμινίων, που παίζουν αυτή την ώρα, όπου θα αγωνιστούν μαζί στον τελικό των μπαράζ για την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία. 

ΑΟ Χανίων (Τομ Ντιβάιν): Γιακουμάκη, Νάνου, Μαυρόματίδη, Μαραγκουδάκη, Γιαννούτσου (90' Ιωαννίδου), Μπραουδάκη, Ζντραβκοβιτς, Στεφανουδάκη (90' Καραμουσαδάκη), Δημητριάδη, Σαρρή, Μανωλίτση (90' Καλαφάτη).
Αβαντίδες (Θανάσης Πύθουλας): Ε. Στεφανοπούλου, Μ. Στεφανοπούλου, Κηρύκου, Θεοδώρου, Ακριώτη, Τροχούτσου, Μ. Πύθουλα, Τσόκου, Λόγου (75' Κοκκίνη, 78' Κοκκίνου), Οικονόμου (58' Νεννέ), Μισιρλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: