Τρίτη 30 Απριλίου 2013

0 ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Το μεγάλο βήμα στο μπάσκετ, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, καθώς μόνο οι υπογραφές έμειναν για την περιβόητη συγχώνευση μεταξύ της Χαλκίδας και του Ίκαρου Καλλιθέας, ώστε από του χρόνου, η ομάδα της Χαλκίδας, να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία (Α1) ανδρών μπάσκετ. Ότι δεν κατάφερε η ΑΓΕΧ τόσα χρόνια στην Α2 κατηγορία, είναι όλα σχεδόν έτοιμα να γίνουν με μία συγχώνευση.
Την Κυριακή το απόγευμα, συναντήθηκαν οι Κολτσιδόπουλος, Μπέλλος και Πανταζόπουλος από πλευράς Χαλκίδας, με τους Αγγελόπουλο, Ελληνιάδη και άλλων 3 μελών του Ίκαρου Καλλιθέας. Οι 2 πλευρές συμφώνησαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια και το μόνο που μένει τώρα, είναι να πέσουν οι υπογραφές, ώστε και επίσημα να αγωνιστεί η ομάδα μπάσκετ της Χαλκίδας στην Α1.
Οι άνθρωποι του Ίκαρου, είδαν ότι στη Χαλκίδα, το μπάσκετ έχει προοπτική, καθώς απέρριψαν προτάσεις του Περιστερίου και του Φίλιππου Θεσσαλονίκης, ενώ Κολτσιδόπουλος και Μπέλλος, έδωσαν όλες τις εγγυήσεις για την επόμενη μέρα, ώστε ο Αγγελόπουλος να πει το "ναι" και να πραγματοποιηθεί οριστικά η συγχώνευση.
Κολτσιδόπουλος και Μπέλλος, βάζουν μπρος τις μηχανές για σχηματισμό νέας διοίκησης και της ΚΑΕ. Ο Αγγελόπουλος, δήλωσε πως δεν θα είναι μέσα στη νέα διοίκηση,  αλλά θα έχει ρόλο στη νέα προσπάθεια και θα βοηθήσει σε ότι του ζητηθεί. 
Η ομάδα της Χαλκίδας, έχει μπει στην τελική ευθεία και μένουν οι υπογραφές, ώστε την νέα αγωνιστική περίοδο, να αγωνιστεί στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας τα μεγαθήρια του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: