Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

0 Ο NOX ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ: 19/6 στη μάχη της Β' Εθνικής

Ο μεγάλος ιστορικός ΝΟ Χαλκίδας επιστρέφει. Ο άλλοτε Ευρωπαίος ΝΟΧ, με συμμετοχές στο Len Trophy και στον τελικό Μεσογειακού κυπέλλου (με αντίπαλο την Ντουμπρόβνικ), με συμμετοχές στο Final 4 του Ελληνικού πρωταθλήματος Πόλο (Α1), θα αγωνιστεί φέτος για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, που ξεκινάει στις 19 Ιουνίου, με στόχο φυσικά το πρώτο βήμα, την επιστροφή στην Α2. 
Ο "Ιππόκαμπος", έχοντας σαν προπονητή τον Γιάννη Αλαφάκη, συγκροτεί μια ομάδα, που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει, μια ομάδα από αυτούς, που είχαν δοξάσει τον ΝΟΧ στην Ευρώπη. Εκτός από τον Γιάννη Αλαφάκη και τον Τάκη Παλαιολόγου, ο οποίος είναι 24 χρόνια στο ΝΟΧ, επιστρέφουν στο κολυμβητήριο Χαλκίδας και άλλα μεγάλα ονόματα. Τα αδέρφια Νίκος, Παύλος και Άγγελος Μερκουριάδης, που αγωνιζόντουσαν στη Λάρισα, επιστρέφουν στη Χαλκίδα, όπως και ο Σαμπάτης Ορφανάκος, που αγωνιζόταν στη Γλυφάδα. Από το Βόλο, έρχεται ο Δημήτρης Πολίτης ενώ στο ΝΟΧ ανήκει ο τερματοφύλακας Αντώνης Τρίκκας, καθώς και οι Πάρης Γάτος, Βασίλης Αλαφάκης και Γιώργος Κωνσταντινίδης. Μαζί με αυτούς θα ενσωματωθούν και οι νέοι πολίστες από την ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου της Χαλκίδας.
Η ομάδα πόλο της Χαλκίδας, έχει ξεκινήσει προπονήσεις στο κολυμβητήριο της Χαλκίδας και δημιουργώντας μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα, την άνοδο στην Α2, αλλά και να συνεχίσει ανοδικά, μέχρι να φτάσει τις παλιές καλές εποχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: