Σάββατο 4 Μαΐου 2013

0 Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΟΧ (2013)

Η πρώτη Ανάσταση πραγματοποιήθηκε φέτος. Ο ΑΟ Χαλκίς κατάφερε να προβιβαστεί στη Γ' Εθνική, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια. Από τα πέτρινα χρόνια του τοπικού, με καπετάνιο του Μπούρικα στην άνοδο της Δ' Εθνικής και της Γ' Εθνικής, με καπετάνιο τον Ταρνανά. Ο ΑΟΧ διώχνει τα πέτρινα χρόνια και ελπίζει να είναι περαστικός στη Γ' Εθνική. Γιατί αξίζει για κάτι καλύτερο.
Ο Βασίλης Ταρνανάς, πραγματοποίησε το στόχο που είχε βάλει, όταν ανέλαβε τον ΑΟΧ. Έφτασε την ομάδα της Χαλκίδας στη Γ' Εθνική κατηγορία. Όμως τα προβλήματα ξεκινάνε πάλι. Δεν ξέρει αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ως πρόεδρος και μάλιστα δεν υπάρχει προς το παρόν κανείς που να ενδιαφέρεται.
Αυτά λοιπόν θέλουμε ως φίλαθλοι να λυθούν μετά το Πάσχα και να δούμε τι επιφυλάσει για άλλη μια φορά, το μέλλον της ομάδας της Χαλκίδας. 
Δεν είναι όμως μόνο το να βρεθεί λύση στα διοικητικά. Υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν έχουν λυθεί ακόμα και είναι πολύ σοβαρά για κάποιον που θέλει να επενδύσει στην ομάδα. 
Γήπεδο, φίλαθλοι, προπονητικό κέντρο, διαφήμιση, είναι από τα θέματα που πρέπει να λυθούν για αυτόν που θα αναλάβει την ομάδα, ώστε να αρχίσει να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. 
Ο Βασίλης Ταρνανάς, πρέπει να βρει έναν καλό συμπαίχτη, ώστε η ομάδα να συνεχίσει δυνατά, οργανωμένα και φυσικά με στόχους και υποδομές. Γιατί δεν φτάνει μόνο να πάμε από τη Γ' στη Football League και στη Superleague. Θα πρέπει να γίνουν σωστά βήματα, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να μάθει η πόλη της Χαλκίδας να χτυπά σε ρυθμούς ΑΟΧ, να βρεθεί ένας χώρος όπου να προπονείται ο ΑΟΧ, να λυθεί το ζήτημα με το γηπεδικό και πολλά άλλα. Ένα τέτοιο μέλλον θέλουμε για τον ΑΟΧ. Μια τέτοια Ανάσταση... 

Μέχρι τότε όμως σας ευχόμαστε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: