Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

0 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟΧ: 5-2 με παλαίμαχους Β. Εύβοιας, τίμησαν τον Αναγνώστου

Με μια απλή, αλλά γεμάτη συγκίνηση τελετή, η Παλαίμαχοι του ΑΟ Χαλκίς, τίμησαν την περασμένη Κυριακή 16 Ιουνίου, στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού, τον Βορειοευβοιώτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας της Χαλκίδας, Θανάση Αναγνώστου, για την προσφορά επί σειρά ετών στην ομάδα και γενικά στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. 
Η τιμητική πλακέτα παραδόθηκε στον Αναγνώστου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, του ποδοσφαιρικού αγώνα που είχε διοργανωθεί, για το σκοπό αυτό, μεταξύ των παλαιμάχων της ομάδας της Χαλκίδας και παλαιμάχων της Βόρειας Εύβοιας. 
Κατά τη διάρκεια της βράβευσης του, ο Αναγνώστου δεν έκρυψε την συγκίνηση του, τόσο για την τιμή που το έκαναν οι άνθρωποι οι οποίοι ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά απ' αυτό, όσο και για το γεγονός, όπως ο ίδιος τόνισε, ότι είναι πλέον 57 ετών και δεν μπορεί να παίζει για πολύ ακόμα ποδόσφαιρο. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παλαίμαχοι του ΑΟ Χαλκίς, κέρδισαν με 5-2 την ομάδα παλαιμάχων της Βόρειας Εύβοιας. Τα γκολ για την ομάδα της Χαλκίδας, πέτυχαν ο Μπλέτσας στο 8', ο Κουλούρης στο 17', και ο Σταθαράς στο 31', στο 87' και στο 90', ενώ για τους Βορειοευβοιώτες, ο Χάλιος με αυτογκόλ μείωσε σε 2-1, ενώ το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Σάββας Ποζαπαλίδης, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι παλαίμαχοι του ΑΟ Χαλκίς, είχαν και δοκάρι στο 75', σε σουτ του Κιαπέκου. 
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καρράς, με βοηθούς τους Λιαγκάκη και Παυλάτο. 
Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε πλούσιος μπουφές, για όλους τους παρευρισκομένους. 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ: Χατζής, Συμεωνίδης, Νίτζογλου, Κυρπισλίδης, Διαμαντής, Ανδρίτσος, Μερσιώτης, Σ. Φώτου, Κούτρας, Αλεξανδρής, Κ. Σουλιάδης. 
Έπαιξαν και οι Σπίντζος, Χασανδρινός, Α. Σουλιάδης, Πανταζής, Μαρουδής, Αναγνώστου, Αντωνίου.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Αϊνδιλής, Λάμπρου, Τοκπασίδης, Δανέλης, Κιαπέκος, Αναγνώστου, Μπέτσας, Χάλιος, Σταθαράς, Κουλούρης, Μυστριώτης. 
Έπαιξαν και οι Καρατζάς, Παπαδημητρίου, Φουρλής και Ταυταρίδης.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Δραπανιώτης
Πηγή: Φωνή των Σπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: